FASHION

I WOULD LOVE TO WEAR: BLACK & SILVER

I WOULD LOVE TO WEAR: BLACK & SILVERMAXISKIRT: ZALANDO ESSENTIALS / SANDALS: ESPRIT “ANITA” / FEDORAHAT: TOPSHOP / OVERSIZE TOP: EVEN&ODD / NECKLACE: HVISK “HONEYCOMB” / EARRINGS: HVISK “HOOP” / BAG: BUFFALO  /SUNNIES: KIOMI

Det siges at sommeren er på vej? Det er lidt svært at tro på, når det styrter ned, stormer og er koldt. Jeg går faktisk stadig med halstørklæde. Er virkelig en “frossenpind”. Når solen forhåbentlig titter frem i weekenden, ville jeg elske at hoppe i dette outfit – Sandalerne fra ESPRIT er så fine og oven i købet billige, de passer perfekt både til jeans og kjoler.

Smykkerne fra HVISK står højt på min ønskeseddel, jeg er mest en guldpige, men denne “HONEYCOMB” synes jeg lige er lidt federe i sølv og ville være super lækker over en grå oversize top.

Håber i får en dejlig onsdag – min står på arbejde, Fitness og afslapning. Jeg har virkelig ikke meget energi for tiden, tror det skyldes det frygtelige vejr!

/ Liselotte

 

1

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk