Follow:
BEAUTY

TAX FREE SHOPPING

pic2 pic3 pic4 pic5 TAX FREE SHOPPING

Jeg var så heldig at have en go time i Gatwick lufthavn på vej hjem fra min fantastiske London tur som i får billeder og historier fra inden længe. Plus et lækkert køb som blev mit eneste udover en bette bikini, som det desværre ikke virker som om vi får vejr til her øv. Kom nu sommer altså.

Jeg elsker at gå i Tax Free og bare glo, dufte og snage. Typisk mig og mit shoppegen. Jeg elsker pafumer og ville ønske jeg kunne købe en million af dem, men bliver også en smule nærig når det kommer til at skulle betale det dyre duftevand. Men når jeg så kan få lidt rabat så er jeg der til gengæld som en mis. Jeg havde bestemt mig hjemme fra at jeg ville kigge og dufte til den nye duft fra Narciso Rodriquez som simpelt nok hedder Narciso og lige så simpelt og stilfuld er flakonen. Jeg har tidligere ejet For Her og elskede den så højt plus den var smuk at have stående. Denne her er ingen undtagelse, utrolig smuk og dufter absolut fantastisk. Frisk og lækker.
Jeg var så heldig at de havde en særudgave på tilbud hvor man fik den store 90 ml – ja det er den store flaske jøsses hehe – eau de parfume plus en 10 ml hair mist som man kan pifte sit hår op med så det dufter og føles helt vildt lækkert. Jeg kunne så heller ikke gå forbi denne skønne Frenzy neglelak fra Chanel som i mine øjne har den perfekte beige farve til sommeren, hvis den da kommer. Håber jeg virkelig snart den gør, er ved at blive skør af det her møg vejr altså.

/ Tina

1

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Sara

  Tax Free er bare et hit, når man er ude at rejse! 😀

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  4. juni 2015 at 12:05
 • Reply Pernille

  Sikke nogle fine lækkerier <3 Jeg elsker også bare at kigge og dufte i tax free i lufthavnen, den totale feriestemning (:
  Endelig skinner solen i dag og temperaturen er også ved at stige derop af så småt, så lad os håbe det varer ved (:

  http://Www.pernille-weidich.dk

  4. juni 2015 at 13:05
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Smuk Chanel lak! 🙂

  4. juni 2015 at 19:15
 • Reply Camilla - Cfashion

  Jeg er vild med Chanel’s lakker – jeg køber gerne en hver gang jeg er i lufthavnen.
  Farven er helt fantastisk 🙂

  4. juni 2015 at 19:47
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg kan også gå i mange timer inde i tax free – man bliver altid så fristet 😉

  4. juni 2015 at 20:06
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.