Follow:
FASHION

PRETTY LACE LINGERIE

PRETTY LACE LINGERIEbdDet er ikke særlig tit at der bliver vist undertøj på bloggen, tror faktisk kun det er sket et par gange før. Det er lidt en privat ting for mig, men samtidig har undertøj også fået en større plads i modebilledet – deter super fint og feminint, med et “kig” til en smuk BH, gennem en transparent bluse, eller en top/kjole med dyb udskæring.
Ligesom jeg elsker lækkert tøj, elsker jeg også lækkert undertøj. Jeg synes H&M har en masse fint undertøj, men det sidder og holder sig altså langt fra ligeså godt som et lækkert sæt fra fx Triumph eller Calvin Klein.E

cJeg har netop fået et nyt sæt undertøj – jeg er mest til sort med blonde, så da jeg så dette “Amoutette Spotlight” fra Triumph er jeg solgt. De fine blonder gør sættet ultra feminint og lidt sexet, uden at være for meget. Førhen købte jeg altid BH’er godt med fyld og push up effekt, for at snyde mig til en større barm – Nu er jeg meget mere “afslappet” og synes det er langt pænere med naturlig barm og smukke blonder.

Undertøjet kan købes hos Trydeandres.dk, som forhandler en masse lækre mærker bl.a. mine favoritter Calvin Klein, Triumph og Missya. Der er gratis forsendelse uanset hvor meget du handler for, og gratis ombyt/retur. Det er virkelig noget jeg sætter stor pris på ved onlineshopping.

BH’en koster 379 kr. og den fine string koster 199 kr. i kan finde sættet HER

Køber i også kvalitets undertøj?

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er det bare super smukt 🙂

  5. juni 2015 at 10:20
  • Reply Liselotte

   Mange tak smukke 🙂 Ja, det er virkelig lækkert!

   / Liselotte

   6. juni 2015 at 10:43
 • Reply Sanne

  Hvor er det et flot sæt! Jeg er vild med farven 🙂

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  5. juni 2015 at 11:26
  • Reply Liselotte

   Ja, det er så fint, feminint og ikke mindst sexet uden at være for meget ! <3

   6. juni 2015 at 10:43
 • Reply Frederikke S

  Sikke et smukt sæt!

  http://www.frederikkes.com

  5. juni 2015 at 12:58
 • Reply Karina

  Det er virkelig fint!!

  6. juni 2015 at 10:01
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Det er vildt flot og feminint! 🙂

  6. juni 2015 at 18:38
  • Reply Liselotte

   Tak smukke <3
   Ja, det er så feminint

   8. juni 2015 at 8:57

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.