Follow:
FASHION

VICTORIA’S SECRET BIKINI

VICTORIA'S SECRET BIKINI bikini3

Jeg fik shoppet hele to ting på min fantastiske London tur og det ene var denne skønne skønne bikini fra Victoria’s Secret som jeg havde udset mig hjemmefra. Jeg skulle ned og se den helt fantastisk smukke butik som de har åbnet i London og hvis i kommer til London skal i det. Den er en oplevelse i sig selv og tro mig i kan ikke gå derfra uden at have købt en masser lækkerier. Plus i (og jeres mænd) kan kigge på en masse smukke damer imens.
Denne bikini var lige så perfekt som jeg havde håbet og jeg er ellers ikke så glad for badetøj, da jeg ikke føler mig tilpas i det. Men den her har et super sporty look og den sidder rigtig godt på mine (bette) bryster. Alt i alt et super godt køb som jeg er rigtig glad for men ved godt den bliver en smule besværlig fordi den er hvid men var nødt til at tage den i hvid, i håb  om at kunne se bare lidt brun ud.
Mit andet køb var en UPS’er som jeg jo efterhånden er god til hehe. Men i skal glæde jer til at se den.
I kan finde denne fine bikini HER og en masse andre af deres smukke sager HER.
Har i gjort jer nogle tanker om jeres strand beklædning endnu? og hvad er i til?

Håber i er kommet godt igang med weekenden. Min står på afslapning med familien og Champions League finale i aften som altid er et højdepunkt for mig. Ha jer en dejlig lørdag.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Sikke en smuk bikini – personligt er jeg mere til badedragt i år, tænker på en stribet fra Mads Nørgaard.
  Jeg er stor fan af Victoria secret basis linje, jeg køber altid underbukser med hjem 😉 deres hipsters er de bedste til prisen efter min smag.

  6. juni 2015 at 11:41
  • Reply Tina

   Badedragt er nu også altid godt søde 🙂 dem har jeg også nogle af 😀 !! Det altid dejligt og ku dække sig lidt til ! Har ikke det dem fra Mads Nørgaard men dem skal jeg da helt klart se 🙂 ! Ja dem skal jeg også altid ha med hjem 🙂 de sidder så godt på numsen 😛

   6. juni 2015 at 21:47
 • Reply Pernille

  Ej hvor er den lækker! Og prisen også. Den skal du nok komme til at se lækker ud i 😉
  Jeg elsker også hvidt badetøj, da det nemlig får én til at se lidt brunere ud automatisk 😀 Men jeg har endnu ikke fundet en ny bikini i år, jeg har stadig en fra Kreta jeg købte sidste sommer 🙂 Men kunne da godt fristes til at købe den her bikini også :o)

  http://Www.pernille-weidich.dk

  6. juni 2015 at 15:01
  • Reply Tina

   Tusind tak søde 🙂 <3 haha du alt for sød ! Kommer nok desværre til at ligne en flodhest i forhold til modellen der 😛 men må gemme mig i vandet så 😉 hehe
   Ja hvidt er altså altid godt 🙂 !! Du da nødt til at skal have sårn en her os søde 😉 ! <3

   6. juni 2015 at 21:49
 • Reply Mille

  Hold op, en flot bikini!
  Hvis min krop var til sådan en flot bikini, så skulle jeg dælme have en.

  // http://www.artbymt.dk

  6. juni 2015 at 17:21
  • Reply Tina

   Ja er den ikke skøn 😀 ! Ku heller ikke leve uden den ! Ah min krop er vist heller ikke helt til den men det skal vi ikke tænke på bare hoppe i den og bade løs 😉 er sikker på den vil være flot på dig 🙂

   7. juni 2015 at 0:23
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den er SÅ fin! 🙂 <3

  6. juni 2015 at 18:30
  • Reply Tina

   Tusind tak søde 😀 <3 tror os jeg bliver rigtig glad for den engang når solen og sommeren kommer 😉 hehe

   6. juni 2015 at 21:49
 • Reply Julie Mænnchen

  Hvor er den bare fed og lige dig søde! 🙂

  6. juni 2015 at 18:58
  • Reply Tina

   Tusind takker søde <3 hvor er du sø 🙂 ku heller ikke stå for den men ja skal vist lige løbe et par lange ture før den skal på 😛 hehe

   6. juni 2015 at 21:51
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er den bare vildt fin :D. Vil også vildt gerne have en bikini fra VS 🙂

  8. juni 2015 at 16:02
  • Reply Tina

   Ja det du da nødt til smukke 😀 Det er ikke til at leve uden 😛

   9. juni 2015 at 11:25

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.