FASHION

3 LUX CRAVINGS

3 LUX CRAVINGS

VALENTINO “ROCKESTUD FLATS” / LOUIS VUITTON “NOÉ” / GUCCI “JACKIE”

Kender i det med at man fortyder et køb man ikke fik gjorde, sådan virkelig??!
Sådan har jeg det med de fine Valentino “Rockstud” flats, som jeg fandt i Venedig i sommers til halv pris! JA HALV PRIS. Hvor dum er man lige, at lade dem stå! Jeg ærger mig over det næsten hver eneste dag og det er ikke engang løgn, kunne sagtens have levet på havregryn en hel måned for dem!

De 3 ting på collagen er noget af det der står øverst på min ønskeseddel lige nu, og håber at kan købe en af tingene med hjem fra USA til sommer.

Er der et køb i fortryder i ikke fik gjort?

/ Liselotte

1

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.