FOOD,  LIFESTYLE

TEATOXING TIME WITH TINY TEA

TEATOXING TIME WITH TINY TEA

TEATOXING TIME WITH TINY TEAEfter at have hørt en masse positivt om Tiny Tea, og fuldt med på Instagram i længere tid, synes jeg at det var på tide, at jeg fik testet Tiny Tea og få renset godt ud i kroppen.
Jeg har været på “Teatoxing”/udrensningskur med Your Teas “Tiny Tea” og har de sidste 14 dage drukket 3 kopper af Tiny teen om dagen, ca. 30 min. før indtagelse af mine hovedmåltider. Jeg synes faktisk det har været svært at tilpasse ind i min travle hverdag, men det gode er at teen også må drikkes 30 min. efter et hovedmåltid.

Teen har en underlig duft, som jeg har svært ved at forklare – men smager heldigvis ikke som den lugter og efter de første par kopper, begyndte jeg faktisk at nyde teens smag, som smager en del anderledes end de teer, jeg normalt drikker. Men ikke grimt på nogen måde overhovedet!

TEATOXING TIME WITH TINY TEA

TEATOXING TIME WITH TINY TEAMan kommer “desværre”  ikke til at ligne en Victoria’s secret model, ved at drikke teen, selvom teen kan hjælpe med vægttab kræver det dog en del træning og sund kost, at komme til at ligne en af de mange modeller, som vise på Your Teas Instagram profil. Teen skulle udover at hjælpe med vægttab, give pænere hud, mindre PMS, give mere energi, mindske oppustethed mm. (læs det hele HER.)

Teen har heldigvis ikke en afførende effekt, som så mange andre udrensnings teprodukter har, så man skal ikke rende på toilettet hele tiden. Dog har jeg under udrensingen tisset, en hel del mere end jeg normalt har gjort – Da jeg pludselig har drukket 3 kopper te mere om dagen end jeg plejer.

Teen er lavet af kinesiske urter. Pakken jeg har fået indeholder 42 tebreve, hvilket svare til en udrensnings kur på 14 dage. I kan købe Teen og mange andre varianter (Skin Magic, Sex Tea, Sleep tea, happy tea) lige HER

Hvad har teen så gjort for mig? Jeg har helt bestemt fået en pænere hud, er knap så oppustet, som jeg plejer være – maven er dog lang fra flad og bikiniklar desværre. Men det arbejdes der på 🙂 Jeg har under min udrensningsperiode også haft mere energi og følt mig frisk indvendig.

Har i prøve Your Tea produkterne?

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk