INTERIOR

DREAMING ABOUT – A NEW BIG BEDROOM

DREAMING ABOUT - A NEW BIG BEDROOMJeg drømmer om mange ting?.. Lækre designertasker, rejser ud i verden, en større lejlighed, eller endnu bedre et hus med et stort soveværelse med plads til en kæmpe seng, stilede tøjstativer, eller endnu bedre et walkin closet.

Jeg glæder mig rigtig meget til at vi får noget større at bo i, jeg er træt af vores “lille” lejlighed, og især efter vores indbrud sidste år, vil jeg meget gerne væk herfra og starte på en frisk. Min kæreste er snart færdig med uddannelse, så jeg regner med at 2016 bliver året hvor vi skal flytte i eget hus!

Jeg elsker at kigge på boliginspiration på Pinterest og har fundet et par lækre inspirationsbilleder til vores kommende soveværelse – stort lyst og enkelt! Med et nyt soveværelse skal der også følge en stor lækker seng med, lige nu har vi en lille seng, som jeg faktisk har arvet af min fætter – med en topmadras som jeg har arvet af mor og fat. Jeg sover til tider virkelig dårligt og vi trænger virkelig til en ny seng eller måske, til at starte med måske bare en ny madras. Men det kan virkelig være en jungle at finde rundt i hvilken madras, som passer til både mig og min kæreste. Klik her og se det store udvalg af lækre madrasser.

Går i også med lækre bolig drømme?

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk