Follow:
INTERIOR

DREAMING ABOUT – A NEW BIG BEDROOM

DREAMING ABOUT - A NEW BIG BEDROOMJeg drømmer om mange ting?.. Lækre designertasker, rejser ud i verden, en større lejlighed, eller endnu bedre et hus med et stort soveværelse med plads til en kæmpe seng, stilede tøjstativer, eller endnu bedre et walkin closet.

Jeg glæder mig rigtig meget til at vi får noget større at bo i, jeg er træt af vores “lille” lejlighed, og især efter vores indbrud sidste år, vil jeg meget gerne væk herfra og starte på en frisk. Min kæreste er snart færdig med uddannelse, så jeg regner med at 2016 bliver året hvor vi skal flytte i eget hus!

Jeg elsker at kigge på boliginspiration på Pinterest og har fundet et par lækre inspirationsbilleder til vores kommende soveværelse – stort lyst og enkelt! Med et nyt soveværelse skal der også følge en stor lækker seng med, lige nu har vi en lille seng, som jeg faktisk har arvet af min fætter – med en topmadras som jeg har arvet af mor og fat. Jeg sover til tider virkelig dårligt og vi trænger virkelig til en ny seng eller måske, til at starte med måske bare en ny madras. Men det kan virkelig være en jungle at finde rundt i hvilken madras, som passer til både mig og min kæreste. Klik her og se det store udvalg af lækre madrasser.

Går i også med lækre bolig drømme?

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Det ser virkelig godt ud 😉
  Jeg vil også gerne lave lidt nye små ændringer i soveværelset,
  men er nu meget tilfreds med mit nye walk-in closet 😀

  9. juni 2015 at 22:06
  • Reply Liselotte

   Det er jeg virkelig også misundelig på, det er jo ALT ALT ALT for lækkert <3 🙂

   / Liselotte

   10. juni 2015 at 9:11
 • Reply Sofie

  Ville heller ikke have noget imod at bo i de værelser på billederne (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  9. juni 2015 at 22:16
  • Reply Liselotte

   Nej, ser det ikke bare alt for skønt ud :D<3

   10. juni 2015 at 9:09
 • Reply Pernille

  Det kan nemlig være en kæmpe jungle! Jeg bor selv i en lille lejlighed, godt nok hyggelig, men der er ikke plads til de store udskejelser 😉 Så jeg drømmer da bestemt også om store lyse rum, hvor der er plads til lidt mere end der er på nuværende tidspunkt :o)

  http://Www.pernille-weidich.dk

  9. juni 2015 at 23:27
  • Reply Liselotte

   Ja, det er bestemt heller ikke fordi vi ikke har det hyggeligt hos os – Men det bliver virkelig lækkert med mere plads 🙂

   / Liselotte

   10. juni 2015 at 9:09
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lækre billeder <3 Drømmer også om hus og det hele, det må bare lige vente et par år endnu 🙁

  10. juni 2015 at 17:37
  • Reply Liselotte

   Tak :-*
   Ja, det bliver så skønt!

   / Liselotte

   11. juni 2015 at 8:48
 • Reply Karina

  Gid mit hjem så sådan ud <3

  10. juni 2015 at 19:49
  • Reply Liselotte

   Ja, ville også gerne mit så sådan ud 😀

   11. juni 2015 at 8:49

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.