BEAUTY

GOLDEN LOVE – JAMES READ & HVISK

GOLDEN LOVE - JAMES READ & HVISKJeg vil lige præsentere jer for mit nye yndlings beautyprodukt “Express Glow Mask Tan Face” Fra James Read. Det er mit første produkt fra James Read, men absolutte ikke det sidste. Når vi bor i et land som Danmark, hvor solen desværre ikke titter frem så tit, som jeg ville ønske, er det for mig virkelig nødvendigt at snyde sig til lidt tan. Det er ingen hemmelighed at jeg er kæmpe fan af tanningprodukter, det er en hurtig, let og ikke mindst sundere vej til lidt kulør, frem for fx. en tur i solariet.

Express Glow Mask Tan Face” Fra James Read er en fugtgivede og opstrammende creme til ansigtet, som på bare 30 min. giver en gylden glød og på blot 60 minutter en dybere farve, selv efter masken er vasket af. Jeg er virkelig fan af dette express produkt og smører det altid i ansigtet inden jeg går i seng – jeg føler jeg ser langt mere frisk ud, når jeg vågner med en gylden kulør i ansigtet. Farven er gylden på en naturlig både og på ingen måde orange. Den hverken klatter eller bliver grim i kanterne. Farven kan gøres dybere/mørkere ved at påføre flere lag. Det bedste af det hele er at den hverken indeholder parfumer eller parabener!

TipEn selvbruner uanset mærke, bliver bare pænest på en ren og lækker hud.  Derfor bruger jeg engang om ugen denne Peel off maske, fra Matas, i min daglige hudpleje som er ideel, hvis du har problemer med tilstoppede porer og en fedtet T-zone.  Den absorberer urenheder og gør huden ren og blød. Samtidig fjerner du døde hudceller og gør huden klar til en omgang selvbruner.

GOLDEN LOVE - JAMES READ & HVISK

Jeg var så heldig at vinde denne smukke “Triumph Zirconia” ring fra hvisk, som jeg længe har drømt om og ønsket mig, jeg elsker guld og jeg elsker glitrende sten og jeg synes ringen her, er yderst stylish! Jeg vandt den hos smukke og inspirendende Cecilie, som faktisk er stylist hos hvisk. Hun er virkelig dygtig, så hvis i ikke kender hende, bør i virkelig kigge forbi både bloggen og den inspirerende hvisk profil.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk