Follow:
BEAUTY

GOLDEN LOVE – JAMES READ & HVISK

GOLDEN LOVE - JAMES READ & HVISKJeg vil lige præsentere jer for mit nye yndlings beautyprodukt “Express Glow Mask Tan Face” Fra James Read. Det er mit første produkt fra James Read, men absolutte ikke det sidste. Når vi bor i et land som Danmark, hvor solen desværre ikke titter frem så tit, som jeg ville ønske, er det for mig virkelig nødvendigt at snyde sig til lidt tan. Det er ingen hemmelighed at jeg er kæmpe fan af tanningprodukter, det er en hurtig, let og ikke mindst sundere vej til lidt kulør, frem for fx. en tur i solariet.

Express Glow Mask Tan Face” Fra James Read er en fugtgivede og opstrammende creme til ansigtet, som på bare 30 min. giver en gylden glød og på blot 60 minutter en dybere farve, selv efter masken er vasket af. Jeg er virkelig fan af dette express produkt og smører det altid i ansigtet inden jeg går i seng – jeg føler jeg ser langt mere frisk ud, når jeg vågner med en gylden kulør i ansigtet. Farven er gylden på en naturlig både og på ingen måde orange. Den hverken klatter eller bliver grim i kanterne. Farven kan gøres dybere/mørkere ved at påføre flere lag. Det bedste af det hele er at den hverken indeholder parfumer eller parabener!

TipEn selvbruner uanset mærke, bliver bare pænest på en ren og lækker hud.  Derfor bruger jeg engang om ugen denne Peel off maske, fra Matas, i min daglige hudpleje som er ideel, hvis du har problemer med tilstoppede porer og en fedtet T-zone.  Den absorberer urenheder og gør huden ren og blød. Samtidig fjerner du døde hudceller og gør huden klar til en omgang selvbruner.

GOLDEN LOVE - JAMES READ & HVISK

Jeg var så heldig at vinde denne smukke “Triumph Zirconia” ring fra hvisk, som jeg længe har drømt om og ønsket mig, jeg elsker guld og jeg elsker glitrende sten og jeg synes ringen her, er yderst stylish! Jeg vandt den hos smukke og inspirendende Cecilie, som faktisk er stylist hos hvisk. Hun er virkelig dygtig, så hvis i ikke kender hende, bør i virkelig kigge forbi både bloggen og den inspirerende hvisk profil.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Cecilie Krog

  Tak for det lækre tip 😉 Det skal jeg helt sikkert prøve!
  Og tak for den søde shoutout <3 dejligt at høre at du er glad for ringen!
  /Cecilie

  9. juni 2015 at 11:19
  • Reply Liselotte

   Så lidt smukke 🙂
   Godt du kan bruge det <3

   Du fortjener det – er så glad for den

   / Liselotte

   9. juni 2015 at 15:18
 • Reply Sanne

  Sikke et godt tip søde! 🙂

  9. juni 2015 at 13:47
  • Reply Liselotte

   Godt du kan bruge det søde :-*

   9. juni 2015 at 15:17
 • Reply Ida

  Ih ville altså også ønske at jeg boede i et land, hvor solens stråler gav en lidt farve!! Men så er det jo godt at vi kan ty til andre alternativer 🙂
  Ringen er virkelig smuk – stort tillykke med den 🙂

  9. juni 2015 at 17:01
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂 Ja, den er så fin er helt pjattet med den :-*

   Ja, det er virkelig træls at solen ikke titter mere frem 🙁

   10. juni 2015 at 9:12
 • Reply Karina

  Jeg er vild med ringen 😉 Den er SÅ pæn 😉

  9. juni 2015 at 18:53
  • Reply Liselotte

   Ja er den ikke lækker 😀 <3

   10. juni 2015 at 9:11
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Smuk ring <3

  9. juni 2015 at 18:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.