Follow:
TRAVEL

DUCK & WAFFLE

DUCK & WAFFLE duck1 duck2 duck3

Hvis i kommer til London må og SKAL i give jer selv den oplevelse at spise og drikke hos Duck & Waffle. Jeg var så heldig at besøge min veninde, som bor i London og har gjort det i flere år nu, så hun kender alle de gode steder og vi kom derfor rundt til de fedeste oplevelser og steder. Jeg havde den mest fantastiske tur og det var helt vildt dejligt at se Inina igen og få snakket, grint og hygget en masse. jeg havde virkelig brug for at komme lidt væk og hun er bare altid en redning det dejlige menneske. London er klart en af mine yndlings byer, både når det kommer til menneskerne men også arkitektur og mode. Skønne smukke England og dejlige London. Jeg skal helt klart snart tilbage da der var en masse som vi ikke nåede men det er nu heller ikke det værste at have til gode.
Men tilbage til Duck & Waffle, wow en oplevelse. Det er en unik og smuk tapas restaurant som ligger på 40. etage i en smuk bygning og du har derfor den mest fantastiske udsigt udover centrum både fra deres vilde bar men især selve restauranten. Jeg kunne skrive side op og side ned om deres skønne mad og smukke lækre drinks men jeg vil bare sige, er i London så SKAL i prøve det. Bum hehe.
Vi havde bestilt bord lidt tid i forvejen da det er et meget populært sted men fik et hyggeligt bord til to med skøn udsigt. Da vi ikke havde været der før spurgte vi vores tjener hvad han kunne anbefale os og han sagde vi skulle starte med deres specielle brød som vi delte og så en Duck & Waffle til hver. Vi tænkte and og vaffel øh ad. Plus da det så kom var der et spejlæg på toppen og sirup med. Ja vi kiggede på hinanden, grinte og puttede sirup ud over den fine ret. Det skal her siges at GUD hvor blev vi overraskede. Hellige gud i himlen – og OMG hvor var det ufatteligt godt. Som et lille festfyrværkeri i ens mund. Amen det kan godt være det lyder mærkeligt men fantastisk er det. Jeg drømmer om det enndu og vil bare gerne tilbage.
I kan læse mere om Duck & Waffle HER på deres hjemmeside og så håber jeg billederne taler for sig selv. Da jeg synes det fortjente et indlæg for sig.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Ej hvor ser det bare lækkert ud! 🙂

  10. juni 2015 at 16:24
 • Reply Katrine Guldbæk

  Waue, hvor ser det bare vildt lækkert og spændende ud 🙂

  10. juni 2015 at 16:42
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor lækkert 🙂 Det må prøves når jeg skal til London 🙂

  10. juni 2015 at 17:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.