Follow:
FASHION

PIECES WANTIES

PIECES WANTIES

Når det kommer til Higstreet fund, er jeg især vild med Bestsellers kæder Vila og Pieces, begge steder kan man finde lækkert guld til næsten ingen penge.

Jeg vil allerhest bruge penge på en lækker designertaske, men når det kommer til specielle trends, vil jeg ikke kaste flere tusinde kroner efter en taske eller et par sko, som jeg måske kun vil bruge en sæson eller to. Det kunne fx. være en taske i en speciel farve eller en taske med frynser, som jeg synes er noget så fed lige nu, men også ved at jeg måske ikke vil synes om et år. Derfor er det dejligt, at der findes butikker som Pieces, som lige netop følger tidens tendenser og laver items til priser, hvor alle kan være med se mere her.

Jeg har selv købt de fine turtleneck toppe uden ærmer, i både sort og grå og elsker dem virkelig super kvalitet til kun 99,95 kr. Helt perfekt til et par stramme jeans, eller til en midiskirt. For et par måneder siden købte jeg de lækreste sandaler fra Pieces i ægte læder, jeg lyver ikke hvis jeg siger det er de mest behagelige og lækre sandaler jeg nogensinde har haft!

Håber i nyder lørdagen, min står på ren afslapning med Sonni…

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  Jeg er så enig ang de turtleneck! Har den sjovt nok også i grå og sort hehe. Det er så vildt behagelige at gå i, og slet ikke til at forstå den pris med den kvalitet 😀

  13. juni 2015 at 20:58
  • Reply Liselotte

   Nej de er virkelig lækre og prisen er helt fantastisk! <3

   / Liselotte

   13. juni 2015 at 22:29
  • Reply Liselotte

   Ja, det er de nemlig, de er så lækre 😀 <3

   15. juni 2015 at 8:48
 • Reply Camilla - Cfashion

  Det er godt nok nogle lækre sager du har fundet 🙂 Jeg er ved at være ret lun på frynser, men at købe en dyr designer taske med frynser er godt nok lige overkill nok, så er Pieces jo et godt alternativ. Generelt syntes jeg at Bestseller kæden gør det ret godt for tiden 🙂
  God aften
  /Camilla – http://Cfashion.dk

  13. juni 2015 at 23:27
  • Reply Liselotte

   Tak, ja nemlig og så er alternativer som disse jo helt fantastiske!

   Er helt enig – Vila er virkelig en favorit her 😀

   / LIselotte

   15. juni 2015 at 8:47
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg kunne godt bruge det hele på collagen – men tror lige, at jeg skal tage en slapper resten af måneden, hvad angår tøj, taske og sko-køb 😉

  14. juni 2015 at 10:21
  • Reply Liselotte

   Hahah, har du gjort en masse lækre udsalgsfund søde? 😀

   15. juni 2015 at 8:47
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lækre sager <3

  14. juni 2015 at 11:49
 • Reply Karina

  Jeg synes at Pieces er blevet bedre og bedre for hvert år 😉 De laver hvert fald nogle fine ting for tiden 😉

  14. juni 2015 at 13:50
  • Reply Liselotte

   Ja, det gør de virkelig også 🙂
   Jeg kan altid finde noget lækkert.

   15. juni 2015 at 8:46
 • Reply Pernille

  Åh nogle virkelig fine sager du har fundet! Er vild med øreringene og den turtleneck top skal jeg da lige kigge lidt nærmere på, specielt også hvis du siger kvaliteten er god i forhold til prisen selvfølgelig, men stadigvæk :o)
  http://Www.pernille-weidich.dk

  14. juni 2015 at 21:17
  • Reply Liselotte

   Jeg er helt vild med toppen og prisen er jo helt fantastisk 😀
   Så kan kun sige KØB SØDE :D<3

   / Liselotte

   15. juni 2015 at 8:45

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.