FASHION

PIECES WANTIES

PIECES WANTIES

Når det kommer til Higstreet fund, er jeg især vild med Bestsellers kæder Vila og Pieces, begge steder kan man finde lækkert guld til næsten ingen penge.

Jeg vil allerhest bruge penge på en lækker designertaske, men når det kommer til specielle trends, vil jeg ikke kaste flere tusinde kroner efter en taske eller et par sko, som jeg måske kun vil bruge en sæson eller to. Det kunne fx. være en taske i en speciel farve eller en taske med frynser, som jeg synes er noget så fed lige nu, men også ved at jeg måske ikke vil synes om et år. Derfor er det dejligt, at der findes butikker som Pieces, som lige netop følger tidens tendenser og laver items til priser, hvor alle kan være med se mere her.

Jeg har selv købt de fine turtleneck toppe uden ærmer, i både sort og grå og elsker dem virkelig super kvalitet til kun 99,95 kr. Helt perfekt til et par stramme jeans, eller til en midiskirt. For et par måneder siden købte jeg de lækreste sandaler fra Pieces i ægte læder, jeg lyver ikke hvis jeg siger det er de mest behagelige og lækre sandaler jeg nogensinde har haft!

Håber i nyder lørdagen, min står på ren afslapning med Sonni…

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.