Follow:
FASHION

THE PERFECT BUY – CHANEL FLATS

THE PERFECT BUY - CHANEL FLATS chanel2 chanel3 chanel4 chanel5

Her er så min fantastiske køb fra London. Ja jeg havde jo egentlig ikke planlagt at købe noget, eller det forsøgte jeg at bilde mig selv ind hehe. Men efter at have travet Londons lækre butikker tynd og stå tomhændet tilbage tænkte jeg, det kan da ikke passe og gik så i den underskønne 3 etages Chanel butik på New Bond Street og gik ikke skuffet derfra. Åh ville ønske man kunne tage alt med derfra men da den meget meget søde ekspedient kom for at vise mig disse skønheder var det kærlighed ved første blik.
Kunne simpelthen ikke gå fra dem igen. Ja får det helt til at lyde som et seriøst problem men tro mig det var det hehe. Jeg har altid drømt om de skønne Chanel ballerina og efter min fantastiske og smukke veninde Denise købte sig et par af disse skønheder i sort voksede min drøm. Plus en hver pige skal da have et par perfekte laksko ikke. Hvilket også var det første min dejlige mor sagde da hun så dem, Ih det er ligesom da du var lille. Ja bare ikke helt samme prisklasse men ideen er go nok. Jeg ELSKER dem og ved de kommer til at være mine yndlings sko mange mange år frem. De kan gå til at fra fine kjole til slidte jeans – perfektion. De har været på én gang nu i den anledning af jeg skulle fejre Kevins Master eksamen og puha man bliver helt nervøs når man skal have dem på så havde skiftesko med i tasken, i tilfælde af regn hehe.

Men håber i kan forstå min kærlighed og nyde synet af disse skønne shoes lidt og får jer en dejlig fredag derude. Jeg skal til Kylie Minogue koncert i aften med min mor og det har jeg glædet mig super meget til. Så håber virkelig på godt vejr i skovdalen i aften og på at vi får den sjoveste oplevelse.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Frederikke S

  Uha hvor er de bare fine – sikke et lækkert køb!

  http://www.frederikkes.com

  13. juni 2015 at 16:11
 • Reply Karina

  Hvor er de bare smukke <3

  14. juni 2015 at 13:49
 • Reply Nanna

  Ååååh hvor er jeg bare misundelig – De sko må være enhver piges drøm!

  14. juni 2015 at 22:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.