Follow:
FASHION

NEW IN – SALE SHOPPING KOKOON DRESS

kokoon1 kokoon2

Amen puha alt det lækre udsalg der flyver om ørene på os lige nu. Jeg synes det er så frygtelig hårdt at gå forbi gode tilbud, især når der står 40 – 50 %, så er det jo næsten en forbrydelse at gå forbi. #firstworldproblem Ja eller okay man kunne os bare gå forbi og det har jeg da også gjort. Men da jeg var med mine to søde veninder ude og spise for nogle dage siden, endte vi i dejlige Tiffany i Aalborg og så havde de 50 % på en masse fine sager. Min veninde købte den smukkeste peplum top fra Kokoon som er så smuk og jeg stod samtidig og savlede over den og denne kjole. Men jeg valgte at gå tomhændet, for så to dage efter at flyve derover og se at der var en small tilbage som jeg nu altså ikke kunne leve uden længere. Plus så skulle jeg fejre at Kevin blev færdig med sin Master og så måtte jeg jo os godt være fin. Men alt i alt er jeg virkelig virkelig glad for den og den er super fin til mine nye laksko. Så i skal nok få den at se en del nu her når vejret forhåbentlig bliver bedre.

Har i gjort jeg nogle gode udsalgs scoop derude? eller lider i ikke af samme sygdom som mig hehe. Håber i får jer en dejlig søndag. Min står på bio tur hvor jeg skal se den længe ventede Jurassic World og jeg glæder mig helt helt vildt.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Karina

  Den er altså pæn 😉 Så smuk og simpel – perfekt til sommer <3

  14. juni 2015 at 13:51
  • Reply Tina

   Tusind tak 😀 Ja nemlig så let og lækker 🙂 Nem at dresse både op og ned 🙂 Glæder mig til sommeren kommer 😉

   14. juni 2015 at 20:31
 • Reply Katrine Guldbæk

  Uh ha, den har jeg også købt. Glæder mig så meget til at komme i den 😀

  14. juni 2015 at 14:01
  • Reply Tina

   Haha ej hvor sjovt søde 🙂 To sjæle en shoppetanke 😉 Det kan du os godt gøre ! Den er simpelthen så dejlig.. Du bliver så glad for den. 🙂 Glæder mig til at se dig i den 🙂

   14. juni 2015 at 20:30
 • Reply Sanne

  Uh, havde de mange tilbage dernede? Det er lige en kjole for mig! Og jeg lider i høj grad af samme sygdom som dig 😉

  14. juni 2015 at 15:57
  • Reply Tina

   Ja der var en 4 stykker tror jeg 😀 Så du må lige svinge vejen forbi hurtigst muligt 🙂 <3 Håber du får fingerne i den og dejligt at høre du også lider af det samme som mig 😛 hehe

   14. juni 2015 at 20:29
 • Reply Aarhuspigen

  Orv sikke en fin sag!

  14. juni 2015 at 16:16
  • Reply Tina

   Takker 😀 Syns os den var så fin og så i det mest fantastiske bløde silke – mums 😛

   14. juni 2015 at 20:28
 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  IHHHH hvor er den bare fin!!! Jeg har (desværre!!!) ikke kunne gøre mig nogle god kup… Der skal spares til ferie i næste måned 😉

  14. juni 2015 at 21:45
 • Reply Frederikke S

  Hvor er den bare fin!

  http://www.frederikkes.com

  14. juni 2015 at 22:59
 • Reply Julie Mænnchen

  Er også bare så vild med deres fine styles! <3 🙂 Og hvor er den bare smuk

  15. juni 2015 at 10:04
 • Reply Cecilie Amalie Brevadt

  Hvor er den bare lækker! <3
  Den bliver da et hit til en lun sommerdag 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  17. juni 2015 at 12:28
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.