FASHION

NEW IN PALM SET

PALM2Palm2palme2

PALM SET: VILA / PURSE: MULBERRY / SUNNIES: CLUBMASTER/ SHOES: CHLOÉ / NAILPOLISH: DEPEND NO. 02 BASIC &  NO. 05 BASIC 

Mange af jer var vild med min t-shirt med palmeprint, som jeg viste i et Outfit HER. Så i skal næsten have lov til at se hele sættet, jeg er så vild med det. Da jeg var i sommerhus for et par weekender, var der tid til lidt shopping. Selvom jeg bliver ved med at sige til mig selv, at jeg ikke må købe mere og at jeg skal spare sammen til sommerferie i USA. (Der er faktisk kun 1 måned til) er det altså virkelig svært ikke at købe noget overhovedet. Jeg er normalt til sort på sort, men jeg kunne slet slet ikke stå for dette fine og ikke mindst billige sæt fra VILA til knap 300 kr. for hele sættet. Jeg er virkelig blevet vild med VILA, og kan faktisk stort set altid finde et eller andet brugbart og lækkert i deres butikker til fantastiske priser!

Jeg glæder mig til at hoppe i sættet på vores Road Trip i USA, med mine fine sandaler fra Pieces og et par lækre solbriller og style det til aften brug, med et par brune ben, en blazer og stiletter for et lækkert aften look! Jeg er vild med palmeprintet og vild med at man følge tendenserne til billige penge!

Har i styr på sommerferien? Eller regner i bare med afbudrejser, det er jeg kæmpe tilhænger af.

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.