FOOD

RELAXING WITH PETER LARSEN AND BLOGGING

RELAXING WITH PETER LARSEN AND BLOGGINGRELAXING WITH PETER LARSEN AND BLOGGINGRELAXING WITH PETER LARSEN AND BLOGGING

Hvornår slapper i bedst af?

Jeg slapper bedst af når jeg sidder med min Macbook, læser mine favorit blogs eller skriver indlæg og tager/redigerer billeder til bloggen. Min hverdag er oftest meget booket op, og jeg har ikke meget tid til overs til at blogge i hverdagen. Derfor arbejdes der hård i weekenden for at planlægge næste uges indlæg, weekenden byder oftest også på lidt freelance arbejde og det kræver oftest lidt ekstra energi og lækre snacks, jeg er ikke den store kaffedrikker (desværre) men jeg øver mig med mælk og en masse, masse sukker og de nye lækre iskaffedrikke fra Peter Larsen Kaffe, som er fremstillet på økologisk Fairtrade kaffe og økologisk mælk. Lækkert! Drikken er på ingen måde stærk og er en dejlig begynder kaffe og et super alternativ til søde og sukkerholdige læskedrikke på en varm sommerdag og så er emballagen bare alt for lækker (vigtigt for en Grafisk Designteknolog, hehe)

RELAXING WITH PETER LARSEN AND BLOGGINGUdover de økologiske iskaffe drikke er der også kommet et andet spændende produkt på gaden “KOLDBRYG” som også er økologisk og  friskristet kaffe, som har ligget i koldt vand i over 16 timer. Det kaffe helt uden fedt, sukker, kalorier og uden kunstige smagsforstærkere eller tilsætningsstoffer. KOLDBRYG laves i to varianter: Original og Lakrids (Lakrids er altså en favorit). Disse nydes kolde fra køleskabet, og hvis man som mig øver sig i at blive voksen med en masse mælk og evt. sukket og ja, så er det lidt sejt at de er i små glasflasker, det pynter virkelig på bordet.

/ Liselotte

Udgivet i samarbejde med Peter Larsen

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.