FASHION

MINIMALISTIC PINSPO #1

MINIMALISTIC PINSPO #1

/ JACKET – SIMILAR HERE / T-SHIRT – HERE / JEANS – HERE / BAG – CELINE / WATCH – HERE /

Her får i lige et Pinterest inspireret look – pinspo som jeg lige har valgt at døbe det (er der nu sikkert nogle som har gjort før mig) som er ganske enkelt og minimalistisk. Som jeg elsker det. Jeg kan ikke få nok at hvide jeans og lækre jakker for tiden. Nok fordi jeg ikke helt føler det er sommer endnu. Men om ikke andet så kunne man lade jakken blive hjemme og tage en blød og lækker grå cardigan med i stedet.
Jeg håber i kan finde lidt inspiration i denne pinspo og at sommeren skal vi komme os i møde. Håber i er kommet vel over mandagen og er klar til at komme igennem en ny uge derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.