Follow:
BEAUTY FASHION LIFESTYLE

SUMMER ESSENTIALS – NIVEA SUN LOTION

SUMMER ESSENTIALS - NIVEA SUN LOTION

Selvom der ikke ligefrem er sommer i Danmark, nærmer feriesæsonen sig mere og mere. Med kun 3 uger til at turen går til USA, er jeg så småt ved at få styr på hvad jeg skal have med i min kuffert. Den skal ikke indholde en masse tøj og sko (det regner jeg nemlig med at købe derover, har virkelig sparet og holdt mig fra fristende udsalgskup, så jeg har en masse penge at bruge derover!) Til gengæld skal kufferten indeholde bikini, solbriller og naturligvis solcreme.

Med min alt for blege skandinaviske hud, er det virkelig vigtig at jeg er smurt ind i div. sol produkter for ikke at blive knald rød. (Jeg har alt for mange gange blevet forbrændt på første feriedag og været nødsaget til at rende rundt i en langærmet trøje og sidde i skyggen under parasol i flere dage!)

Jeg har modtaget et par lækre Nivea produkter, som jeg glæder mig til at få brugt på min sommerferie.  Solcreme skal for mig indeholde en høj faktor, være vandfast, trænge ind i huden hurtigt og ikke klistre. Nivea har et virkelig lækkert sortiment, som netop opfylder mine kriterier.

SUMMER ESSENTIALS - NIVEA SUN LOTION

Hvis man ønsker en gylden hud og høj beskyttelse er Nivea Procet & Bronze det rigtige valg. Det er en sololie med høj faktor 20 eller 30. Jeg er vild med at solcremen er i sprayform, det er så let og lækkert at påføre. Olien gør at huden ikke føles klistret, men blot efterlades silkeblød og skinnende.  Denne SPF30 indeholder Pro Melanin, som fremskynder hudens naturlige bruningsprocess og har et effektivt system af UVA og UVB-filtre, som beskytter huden så snart olien påføres.” Solcremen indeholder IKKE selvbruner.

Til den sarte hud har Niva lavet solcremen Protect & Sensitive Sun Lotion. En solcreme, som er som skabt til min krop.
Solcremen er uden parfume, farvestoffer og parabener,  indeholder ekstra høj UVA-beskyttelse, der mindsker risikoen for hud allergi og indeholder lindrende aloe vera og bedst af alt, så er den vandfast og holder til en tur i poolen.

Begge solcreme kan købes i bl.a. Matas til 119 kr. lige HER  (Lige nu kan du købe 3 solcreme og kun betale for 2)

Nivea3
Træt af klistrede solcreme? Så er denne Niva Protect & referesh lige noget for dig.  Den klistre nemlig ikke, er virkelig let at smøre ud og har samtidig en kølende og fugtgivende effekt, som giver en lækker og silkeblød hud. Den er vandfast og findes i faktor 10 og 20. Solcremen indeholder mentol som stimulere kuldereceptorerne i huden, og giver en opkvikkende fornemmelse.

Solcremen kan købes i bl.a. Matas til 119 kr. lige HER  (Lige nu kan du købe 3 solcreme og kun betale for 2)

Aftersun

En af de bedste følelser jeg kender er når jeg om sommeren smører min solbrændte hud ind i en kølende aftersun lotion. Duften af disse after sun produkter, bringer de dejligste sommerferie minder frem.  Jeg er blevet helt vild med den nye Nivea “In-Shower” after sun, som er en ny form for after sun til brug i brusebadet, ikke-klæbrig, nem at påføre og at skylle af. En nem måde at forfriske og lindre huden, når den har været udsat for solens stråler. Den findes også i en alm. after sun lotion, Nivea “After sun moisture” som påføres en tør hud, øger fugtindholdet i huden og giver en silkeblød hud og samtidig beskytter mod tidlig aldring.

Begge after sun lotions koster 79,95 kr. og kan købes hos Matas HER

Har i styr på solcremen til sommerferien? 

/ Liselotte

(Nivea produkterne er modtaget som gave)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sofie

  Har styr på det -jeg elsker bare duften af solcreme. Så er man sgu sikker på at det er sommer (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  17. juni 2015 at 14:33
  • Reply Liselotte

   Ja, duften bringer også lækre minder frem her <3

   / Liselotte

   17. juni 2015 at 15:33
 • Reply Karina

  Bruger altid solcreme, men jeg bruger enten Derma eller La Roche Posay – de er virkelig gode 😉

  17. juni 2015 at 19:13
  • Reply Liselotte

   Derma er jeg også stor tilhænger af 🙂

   18. juni 2015 at 8:46

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.