Follow:
FASHION

THEM SUMMER FLATS

THEM SUMMER FLATS

Ja sandaler kan vi ikke få nok af. Eller jeg kan hvertfald ikke men ja vejret er jo ikke ligefrem til det desværre men ih hvor jeg håber det snart vender bare lidt. Jeg er kæmpe fan af behagelige og brugbare sandaler. Jeg ved godt de ikke er sexede og at fyre generelt hader dem hehe, men jeg synes nu sagtens at de kan styles super lækkert.
Her er et udvalg af hvordan de kan styles og jeg synes nu de smukke damer er ret sexede. Jeg har selv købt mig endnu et par, ups hehe. Jeg kunne simpelthen igen ikke gå forbi den og så var de på tilbud til små 280 kr så det var super lækkert. De minder meget om dem med nitter her på collagen men dem skal i nok snart få at se.

Håber i nyder denne torsdags valgdag derude og har fået brugt jeres stemmeret. Liselotte og jeg skal til en hyggelig valgaften i aften hehe eller ja en undskyldning for at spise en masse go mad, slik og desserter mums ikke. Ha jer en dejlig dag.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Denise Fafara

  Uhh man får jo helt lyst til at gå ud og købe et par <3

  18. juni 2015 at 11:00
  • Reply Tina

   Ja det gør man nemlig smukke <3 😀 Er du da nødt til 😛

   19. juni 2015 at 12:09
 • Reply Pernille Weidich

  Jeg elsker selv Birkenstock og de er så behagelige at gå i!
  Jeg har selv et par i sort, men kunne virkelig også godt tænke mig et par i hvide 🙂
  Glæder mig til at se dine nye in action 😉
  God aften til jer begge søde piger :-*

  http://Www.pernille-weidich.dk

  18. juni 2015 at 13:07
  • Reply Tina

   Tusind tak søde og glæder mig til at vise dig dem 😀 <3 Det er de nemlig og er helt enige med dig i at de hvide kunne være så fede især med lidt brune sommerfusser 😛

   19. juni 2015 at 12:04
 • Reply Karina

  Jeg har selv et par fra Birkenstocks og de er super behagelige <3

  18. juni 2015 at 15:03
  • Reply Tina

   De er nemlig så lækre at have på 🙂 Perfekte til de lange sommer gåture 🙂

   19. juni 2015 at 12:03
 • Reply Gittemary

  Lækkert, er helt vild med de hvide!

  Knus!

  18. juni 2015 at 15:52
  • Reply Tina

   Ja de er os bare fede 🙂

   19. juni 2015 at 12:02
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg ELSKER birkenstock og skal også have bestilt et par eller to mere her til sommeren?! Ja, hvis den kommer. Tænker lidt de hvide eller dem i den lyse ruskind 🙂

  18. juni 2015 at 17:52
  • Reply Tina

   Haha ja det os det men vi er nødt til at håbe 😉 Er sikker på det nok skal komme søde 😛 ! Uh ja dem i ruskind er jeg os bare helt tosset med 🙂

   19. juni 2015 at 12:02
 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  Jeg forstår SÅ godt du ikke kune gå forbi det tilbud på 280kr!!! Seriøst, hvor fandt du det tilbud? 😀
  Jeg ejer selv et par, som jeg er SÅ glade for, og mine næste birkenstocks skal være i hvid 🙂

  18. juni 2015 at 22:03
  • Reply Tina

   Haha ja ikke.. amen det så heller ikke ægte Birkenstock men en grov efterligning men stadig super mega fed og behagelig så til de penge kunne jeg ikke lade dem stå 😛 hehe… De er fra Venini du ved inde i gågaden 🙂 Kommer pludselig i tvivl om den stadig hedder det hehe 😉 men du ved sikkert hvilken jeg mener. Men skal nok få dem smidt på bloggen hurtigst muligt så du kan se dem 🙂 <3

   19. juni 2015 at 12:00

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.