FASHION

THEM SUMMER FLATS

THEM SUMMER FLATS

Ja sandaler kan vi ikke få nok af. Eller jeg kan hvertfald ikke men ja vejret er jo ikke ligefrem til det desværre men ih hvor jeg håber det snart vender bare lidt. Jeg er kæmpe fan af behagelige og brugbare sandaler. Jeg ved godt de ikke er sexede og at fyre generelt hader dem hehe, men jeg synes nu sagtens at de kan styles super lækkert.
Her er et udvalg af hvordan de kan styles og jeg synes nu de smukke damer er ret sexede. Jeg har selv købt mig endnu et par, ups hehe. Jeg kunne simpelthen igen ikke gå forbi den og så var de på tilbud til små 280 kr så det var super lækkert. De minder meget om dem med nitter her på collagen men dem skal i nok snart få at se.

Håber i nyder denne torsdags valgdag derude og har fået brugt jeres stemmeret. Liselotte og jeg skal til en hyggelig valgaften i aften hehe eller ja en undskyldning for at spise en masse go mad, slik og desserter mums ikke. Ha jer en dejlig dag.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.