FASHION,  Outfit

OUTFIT JUMSUIT AND DENIM JACKET

OUTFIT JUMSUIT AND DENIM JACKET Denim2 Denim4 Denim_3 Denim5JUMPSUIT: LINDEX (SIMILAR HERE) / SUNNIES: RAYBAN CLUBMASTERS / SANDALS: PIECES KNOT / JACKET: PULL & BEAR / BAG: GUCCI SOHO DISCO

Nu er vi snart i juli måned og sommeren har endnu ikke meldt sin ankomst i Danmark – Jeg er simpelthen ved at blive skør af det her vejr, regn, blæst og kulde! Jeg savner sol og varme og glæder mig til snart at kunne hoppe i noget af mit sommertøj. Jeg har fundet min “gamle” denim jakke frem fra skabet, jeg købte den i Italien for et par år siden, men passer helt perfekt ind i sæsonens trends.

I går holdte jeg valgaften med Tina igår, (det er blevet lidt en tradition og vi er så enige når det handler politik) Aftenen nød vi med bøf, Citron Fromage, Valgkage og danske jordbær.

I aften skal jeg til fødselsdag ved Sonnis kusine og i morgen står den på fødselsdag af min veninde Maria, så tror jeg er godt brugt søndag og den skal vist bare bruges på sofaen med tømmermænd og SOA og Orange is the new Black på Netflix. Hvad skal i lave i weekenden?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

21 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.