Follow:
BEAUTY LIFESTYLE

PIGEPAKKEN JUNI 2015

PIGEPAKKEN JUNI 2015 Pigepakken_Juni_2 Pigepakken_juni_3 Pigepakken_juni_4

Så er det igen blevet tid til en anmeldelse af Pigepakken, denne gang for juni måned. Vi har en gang før blogget om dette skønne koncept, som i læse meget mere om lige HER.

Juni pakken indeholder:

Bind, tamponer og trusseindlæg –
Sammensæt selv 25 stk. bind, tamponer og trusseindlæg, så pakken passer perfekt til dig. Det er en god mulighed for at prøve nye mærker, nyheder mm.

Håndcreme fra Danish Skin Care 50 ml –
En ny plejende håndlotion som trænger hurtigt ind i huden og giver fugt. Den indeholder solfaktor 30 og er fri for parfume og farvestoffer. Vores indtryk af cremen er at den enkel at påfører og efterlader din hud hurtigt fugtet og blød men vi savner dog en smule duft.

Sweet chili chips fra Real 35 g  –
Britiske special fremstillede kartoffel chips men en sød chili smag. De er super lækre og smager helt vildt godt, det eneste minus var at de forsvandt lidt for hurtigt. 😉 

Haribo slik pose Top Star Mix 135 g
En lækker blanding som byder på både vindgummi, lakrids og skumslik. Mums lige i mavsen når man har aller mest lyst til noget guf. 

NUTE blue & berry, et brev –
Er en sort kinesisk te med smag af blåbær og tranebær. Vi er helt vilde med denne te fordi den har en go kraftig frugt smag og ikke bare er kedelig te.

T Town Copenhagen Blue mountain te, et brev –
En økologisk te uden nogen form for tilsatte smagsstoffer. Det er en sort te som generelt er kedelig i smagen men flot pakket ind. 

Clipper Wild Berry te, et brev –
En økologisk te med smag af vilde bær. Den minder meget om NUTE te’en som er nævnt længere oppe da den har en lækker kraftig smag men er dog ikke helt så god som den. 

Libresse Etui Limitid Edition –
Et metal etui til dine bind når de skal med på farten. Vi fik et med smukke blomster print på som er designet af modedesigneren Sarah Arnett. 

Gratis ekstra gave – 
Det lå i pakken en meget rød flyer fra Danish Skin Care med en lille hilsen og tip til hvordan du kunne modtage en lille ekstra gave. Du skulle blot sende et billede af din håndcreme i brug på mail og de returnerede, efter vores mening, med en lidt skuffende overraskelse. Du skal undgå at læse det gennemstregede herefter hvis du ikke ønsker at vide hvad denne gave er. Gaven bestod af et kapitel af bogen Sund Krop Smuk Hud af Mads Timmermann. 

Pigepakken_juni_5 PIGEPAKKEN JUNI 2015

Alt i alt en positiv oplevelse med denne juni pakke som vi føler var noget bedre end sidste måned. Det er super lækkert at blive forkælet på den tid af måneden, på netop den måde. Plus det er en kæmpe fordel ikke at skulle ud og investere i bind, tamponer og trusseindlæg. Vi er stadig super positive omkring hele konceptet og ser allerede frem til at modtage den næste Pigepakke.

Hvis du endnu ikke er medlem af Pigepakken, kan du nemt og hurtigt blive det lige HER det koster kun 139 kr. inkl. levering til posthus eller pakkebox.

 

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Det er simpelthen så smart 🙂

  20. juni 2015 at 22:23
  • Reply Liselotte

   Ja, det er et virkelig smart koncept <3 😀

   21. juni 2015 at 15:50

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.