FASHION

NEW STUDDED FLAT SANDALS

NEW STUDDED FLAT SANDALS shoes4 shoes5

Her er de så mine nye fine sandaluser som jeg snakkede om i mit tidligere ind om de smukke flade “mormor” sandaler og Birkenstock. Som jeg sagde der er jeg kæmpe fan af dem og ja nitter elsker jeg også så da jeg så disse måtte jeg eje dem. De er købt hos Venini (ved faktisk ikke om den stadig hedder det butikken, men hvis i er fra Aalborg så ved i hvilken en jeg mener) i gågaden i Aalborg. De havde 20 % på alt i butikken så de endte ud i 280 kr bum hvor jeg elsker udsalg.
Det viser sig så at Birkenstock også har lavet en ny model med nitter som disse ligner rigtig rigtig meget og det skal også sige at der er et par stykker i byen, som har stoppet mig og spurgt om det er dem. Så ja de er nok en grov efterligning men jeg er tilfreds med disse til prisen og et kæmpe plus er at de har lækre bløde pudesåler så man går på en lille sky. Så et lille tip til hvor i kan få et fedt og billigt alternativ til den dyre version. Men de har nu en masse fede sko derinde og i deres butik i Århus så jeg vil råde jer til at kigge forbi i denne tilbudstid.

Håber i får jer en rigtig dejlig søndag derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.