BEAUTY

LÆKRE SOMMERFUSSER MED SCHOLL VELVET SMOOTH

SCHOLL VELVET SMOOTHSCHOLL VELVET SMOOTH
Jeg elsker at prøve nye produkter, og især når produkterne overgår forventningerne, eller bare overrasker mig positivt. Jeg fik for en lille uges tid siden, tilsendt denne elektroniske fodfil Scholl Velvet Smooth” (Købes lige HER. Jeg flåede nærmest emballagen op i bilen hjem fra posthuset og gik ellers igang med at prøve den, så snart jeg var inden for døren.
Selvom vi desværre ikke har haft mange sommerdage endnu, har der dog været et par dage hvor sandalerne er kommet på, og fødderne er blevet luftet.

Jeg kan godt lide velplejet hænder og ikke mindst fødder. Fødder er ekstra vigtige om sommeren når man skal rende rundt i bare fødder med lækre sommer kjoler. Efter en alt for lang vinter, med alt for mange alt for kolde dage trængte mine fødder virkelig til en kærlig behandling. En behandling med både fodbad, fodfil og lækre lakker fra Depends nye sommer kollektion.

Scholl Velvet Smooth fodfilen er yderst effektiv og fjerne hård og tør hud på fødderne på ingen tid. (skulle også kunne bruges på hænderne, hvis man døjer med det) Fodfilen har et lille slibehovede, som kan klikkes af og rengøres efter brug.  Det lille hoved drejer hurtigt rundt, og man bevæger den bare let ned over det ønskede område på fødderne, hvis man trykker filen for hårdt mod huden stopper filen automatisk, super smart så man ikke kommer til at file for meget hud af. Der skal 4 AA-batterier i (medfølger i pakken) så der er ingen irriterende ledninger og den skal ikke oplades før brug. Det eneste minus er at den larmer lidt.

Efter blot en “behandling” føles fødderne silkebløde og lækre og alt træls hård hud er forsvundet, fødderne skal skylles af og smørres ind i en lækker fodcreme, jeg er kæmpe fan af Badeanstaltens “Vagabond” creme.

Den elektroniske fodfil koster kun 249 kr. (normalpris 349 kr.) hos Billigvoks.dk find den HER

Jeg kan varmt anbefale filen, den holder hvad den lover. Den giver virkelig bløde og lækre fødder på ingen tid.

LÆKRE SOMMERFUSSER MED SCHOLL VELVET SMOOTHDependScholl

 

SCHOLL VELVET SMOOTHEn negelelak i en skøn sommerfarve gør lige at fødderne ser ekstra lækre ud. Med Depends nye sommerkollektion., er der farver til alle lejligheder. Serien indeholder 12 forskellige farver, få med en lille smule shine i, som glitre flot når solen rammer neglene. Jeg er normalt mest til røde nuancer og helt sarte farver,  mine favoritter i denne kollektion, er den lækre sandfarvet lak nr. 451 og den “orange” 449. Alle de smukke lakker har fuld dækkeevne, det kan ses på den lille cirkel på forsiden af flasken, dog kræver lakkerne 2 lag.  Lakkerne koster kun 25 kr. pr. stk og kan købes i alle Matas butikker landet over.

/ Liselotte

Produkterne er modtaget som gave, holdningerne er mine egne

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk