Follow:
FASHION GET INSPIRED

BLOG INSPIRATION MINE YNDLINGS FINNERE

BLOG INSPIRATION MINE YNDLINGS FINNERE

anika2

Anika3

Anika4

Med det frygtelige sommervejr, vi har (Hvis man overhovedet kan kalde det sommervejr?) Vil jeg anbefale et par lækre internationale blogs, med masser af inspiration. Jeg elsker selv at få ny inspiration til bloglæsning og har kastet min kærlighed over disse skønheder fra Finland.

Den ene er den 20årige skønne brunette Annika som har bloggen www.annika-o.indiedays.com. Selvom jeg ikke forstår et hak af hvad hun skriver, (Finsk er altså et sjovt sporg!) følger jeg dagligt hendes blog, for at se de smukke billeder, inspirerende outfit – hun kan altså virkelig noget med billeder. Og ja så er hun uden tvivl en af de smukkeste bloggere, jeg længe har set. Hendes stil er lige mig, enkel, lækker og “legende”, hun er virkelig god til at bruge farver – ville ønske jeg kunne lære lidt, jeg er en meget sort-på-sort-pige. Hun har den sødeste lille hund og hendes blog er generelt bare farverig og lækker.
Lige så afhængig jeg er af hendes blog, ligeså meget stalker jeg hende på Instagram @Annikaollila

Vanilla1 Vanilla2 Vanilla3 Vanilla4Den anden er den alt for smukke Anna Pauliina, bosat i Helsinki, hun blogger på www.arcticvanilla.com , hun har en meget misundelseværdig garderobe og tager de lækreste skarpe og lyse billeder.  (Jeg synes tit at bloggere/instagrammere har en tendens til at, lysner billederne så meget at de går hen og bliver uskarpe, det er synd). Men Anna kan virkelig det med billeder, hendes blog er propfyldt med lækre outfitbilleder, detalje og hverdagsbilleder. Hun kan få alt til at fremstå smukt og lækkert. Hun er virkelig værd at følge med hos hvis man er til lækre billeder og fantastisk stil, den lækreste LV Alma taske, for ikke at snakke om den skønne Chanel og ja så skriver hun både på finsk og engelsk, virkelig lækkert. Hun har self. også den alt for lækker og ikke mindst farverige Instagramprofil: @ArcticVanilla

Kender i til de to skønne piger fra Finland?

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Uh tak for tips 😀

  24. juni 2015 at 17:45
 • Reply Camilla

  Tak for de gode tips! Har faktisk aldrig besøgt finske bloggere før, men det kan jeg da se klart har været en fejl 🙂

  24. juni 2015 at 23:49
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.