FASHION

STRIPES ON MY MIND

STRIPES ON MY MINDJeg elsker striber, og jeg elsker at det kommer igen og igen, sæson efter sæson. Det er så lækkert, stilet, anvendeligt og et must have i en basis garderobe. Jeg har fundet disse skønne stribede items hos Rikkesolberg.dk hvor de er at finde, blandt de mange lækre udsalgsvarer. (du kan spare op til -50%) Hos Rikkesolberg.dk forhandles mange fede mærker som fx. tøjet på collagen fra Lollys Laundrey, Lala Berlin, Maison Scotch, By Malene Birger, Day Birger Mikkelsen, Love Stories og mange mange flere. Virkelig et besøg hvis man er til lækre mærker og ikke mindst fantastiske udsalgspriser.

Jeg ville elske både at hoppe i sættet med shorts og t-shirt og et par fede store runde solbriller eller kjolen med et par lækre hvide sneakers og et par Aviators fra Rayban.

/ Liselotte

 

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk