FASHION

GET INSPIRERED BY CECILIE KROG

GET INSPIRERED BY CECILIE KROGSå er det endelig tid til endnu et Get Inspired indlæg, vi kan forstå på jer at i elsker de her indlæg og det gør vi også. Det er en super måde at lære skønne og inspirerende unge bloggere bedre at kende.
Denne gang er det søde Cecilie fra den yderst inspirerende mode og livstilsblog ByKrog, som vi har lavet et interview med. Cecilie har en virkelig lækker stil og er god til at mixe på kryds og tværs. Vi elsker at følge med i hendes smukke univers. Tag god i mod Cecilie: 

Cecilie2Cecilie3CecilieCecilie4Cecilie5Cecilie7Cecilie6Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg er en meget glad og smilende person, men samtidig også meget stille og generet. Jeg har ikke altid så let ved at åbne mig op for nye mennesker, men når man først lærer mig rigtigt at kende, er jeg sjov og nok også lidt skør. Jeg har også en meget kreativ side og får altid et hav af ideer ? ja altså også mange dårlige ideer.

Beskriv din blog ud fra følgende (stil, indhold og tema):
Jeg vil betegne min blog som et godt mix af en mode- og en livstilsblog. Jeg skriver om det jeg godt kan lide, det som interesser mig og som lige rør sig i mit liv. Min blog bager derfor meget præg af hvad der lige foregår i mit liv og hvilket humør jeg er i.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Uh ha det var straks værre, jeg tror det må være min perfektionisme ? det er både den ting jeg hader allermest ved mig selv, men også den ting jeg værdsætter højeste. Jeg kan bruge flere timer på et indlæg eller på at redigere billeder og jeg bliver alligevel aldrig HELT tilfreds.

Når det kommer til mit udseende, er jeg meget glad for mine øjenbryn og mine læber. Da jeg var yngre blev jeg ofte drillet med mine læber, fordi de var store, men i dag elsker jeg dem.

3 ord der beskriver din stil:
Personlig, minimalistisk & humørpræget ? jeg kan den ene dag have lyst til at være total biker chik og den næste dag total hip hop. Men det som altid kendetegner min stil er min store kærlighed til sort, hvid og grå.

Hvor shopper du helst?
Jeg er og bliver en H&M ? pige! Jeg kan altid finde noget fedt i H&M og så er priserne helt perfekt når man er på SU. Jeg er også rigtig glad for Gina Tricot, Zara, Forever21 og Asos.

Hvad er dit bedste køb?
Mit bedste køb tror jeg nok må være min læder jakke fra det svenske mærke Chiquelle. Og så selvfølgelig min højt elskede Macbook Air, som jeg slet ikke kan leve uden.

Hvad er dit drømme køb?
Jeg har længe savlet og de fine stiletter fra det italienske mærke Aquazzura og en pels fra Meotine. Og når vi nu er ved drømme køb ville jeg også gerne eje en kjole fra mit yndlings modehus Balmain.

Har du en Guilty pleasure?
Jeg har rigtig mange guilty pleasures, men den som er værst lige for tiden, er min afhængighed til spillet Kim Kardashian Hollywood ? Ja jeg er BESTEMT ikke stolt over det, men elsker virkelig det spil.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø ? hvad ville du så vælge?
Min kæreste, min Macbook og min telefon! ? Ville ikke kunne leve uden nogle af tingene.

Har du et styling tip du vil dele med os?
Det bedste styling tip jeg give er, at når det kommer til mode, så følg dit hjerte ? ja det lyder måske lidt kliche, men jeg synes at det er vigtigt at tage det på man har lyst til! Man skal ikke altid følge strømmen, men lege med stilen og gør den personlig. Og så skal man ikke være bange få at prøve noget nyt og sætte ting sammen på nye måde, det er tit sådan de fedeste outfits opstår.

Hvad er dine yndlings skønhedsprodukter?
Jeg er så heldig at min søster arbejder på apotek, så jeg får lov til at prøve en masse nye og lækre produkter. Jeg er stor fan af det franske mærke La Roche-Posay, som jeg har en stor samling af og bruger dagligt. Jeg er også rigtig glad for Mac ? specielt deres Face and Body Foundation, som giver det flotteste naturlige look.

Hvad drømmer du om mht. din fremtid?
Min største drøm er at blive fuldtidsblogger, altså at kunne leve af at blogge ? for jeg betragter næsten allerede mig selv som fuldtidsblogger. Jeg bruger i hvert fald mange timer dagligt på at planlægge og forberede indlæg.

Hjemmehygge eller aften i byen? (og hvorfor)
Helt klart hjemmehygge! Jeg ved ikke noget bedre end en hyggeaften med kærsten, med lækker mad, vin og en god film.

Beskriv den perfekte søndag:
Den perfekte søndag for mig, ville nok starte med en sund og lækker morgenmad på sengen, efterfuldt af en god træning i mit fitnesscenter. Derefter hjem og gøre mig fin og så ud og skyde lidt outfit billeder. Resten af eftermiddagen skulle bare stå på lidt blogging og ellers bare afslapning. Dagen skulle så slutte med mad og hygge med kæresten.

Hvad er dine sommerferieplaner?
Denne sommer står på total sommerhus idyl. Først skal jeg en uge til Sverige i sommerhus med min familie og senere skal jeg så en uge i sommerhus på Fanø med svigerfamilien. Så selvom jeg ikke skal ned til varmen og dase ved en pool, bliver det en skøn sommer.

Vil du dele dine yndling blogs (danske og internationale)
Jeg læsere vanvittig mange blogs både danske og internationale. Af de danske blogs er jeg stor fan af Homesick & Stonemuse, som er spækket med inspiration og gode tips, men dem kender i nok allerede i forvejen.

Jeg er stor fan af det svenske blogger team Im-next, hvor de smukke bloggere Victoria Tornegren, Lisa Olson og Fanny Lyckman holder til. Og så er der selvfølgelig Angelica Blick, som nok er min favorit. Hun er så vanvittig smuk og hendes blog er fuld af fantastiske billeder.

Der ud over læser jeg også: theyallhateus, F I G T N Y, BangbangblondHappily GreySincerely JulesNative Foxcamillapihl.noQUEEN OF JET LAGS, FashionTwinstinct  & mange flere!

Cecilie8

Vi siger mange tak til sødeste Cecilie, for at hun ville være med i et indlæg – Husk i kan se meget mere til Cecilie på www.bykrog.dk og på Instagram: By_Krog. Hun er virkelig værd at følge.

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.