Follow:
BEAUTY

MY SKIN-CARE ROUTINES: BIODERMA SEBIUM

MY SKIN-CARE ROUTINES: BIODERMA SEBIUMMin hud har skabt sig fuldstændig åndsvagt, efter jeg er stoppet med at tage p-piller pga. min voldsomme migræne kan det ikke blot ses og mærkes på vægten, men også på huden i ansigtet. Den har skabt sig fuldstændig åndsvagt og har den seneste tid virkelig følt mig som en teenager? Det har også fået mig til at tænke på, hvad det egentlig er, at jeg har fyldt min krop med de sidste hvertfald 10 år!

Heldigvis for mig fik jeg en lækker pakke ind af døren med bl.a. produkter fra Bioderma, som jeg den seneste måned har testet og anvendt. Jeg elsker Bioderma og plejer at hamstre en masse produkter når jeg er på sommerferie i Frankrig (De franske apoteker har alt inden for lækker hudpleje til fantastiske priser). Jeg modtog  Bioderma Sebium, som er en serie til fedtet, kombineret hud og hud med tilbøjelighed til acne.

MY SKIN-CARE ROUTINES: BIODERMA SEBIUMRensevanden er meget effektiv og fjerne savns og kan med fordel bruges som make-up fjerner. Den har en antibakteriel virkning og renser huden uden at udtørre den. Kan anvendes både morgen og aften, hvilket jeg har gjort siden jeg modtog de lækre produkter. Jeg renser min hud med rensevandet og en vatrondel. Rensevandet skal ikke skylles af med vand. Rensevandet koster 119 kr. for 250 ml.

Bioderma_GlobalCremen Sebium “Global”, er beregnet til alle typer af acne. og koster 149 kr. for 30 ml. og virker både på bumser, urenheder og hudorme. Cremen er lækker at smører på og trænger rigtig hurtigt ind i huden, meget hurtigere end creme jeg normalt bruger. Huden føles derfor ikke klistret og man kan med det samme gå i krig med make uppen!

Blogger_Aalborg_BiodermaHvad har produkterne så gjort for mig?
Jeg er helt ærlig når jeg siger at min hud er blevet pænere, meget pænere men døjer desværre stadig med hudorme på hagen! Men huden er langt pænere, end den nogensinde har været før.

Jeg håber i får en dejlig lørdag, min står på fitness, udarbejdelse af hjemmeside og ellers bare afslapning og hygge med min kæreste.

/ Liselotte

Produkterne er modtaget som gave, holdningerne er mine egen!

Giveaway

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Karina

  Jeg elsker Bioderma produkter 😉 Det er virkelig nogle gode produkter <3

  27. juni 2015 at 20:07
  • Reply Liselotte

   Jeg er også helt vild med dem 😀 Så fantastiske!!

   27. juni 2015 at 21:47
 • Reply Ida

  Det er så vildt, så meget hvad P-piller egentlig kan gøre og hvor synes en effekt de har haft, når man stopper.
  Jeg kender ikke produkterne, med fedt at de virker 🙂

  28. juni 2015 at 8:06
  • Reply Liselotte

   De kan virkelig anbefales søde Ida 🙂

   – Ja. det er noget skidt at fylde sig med!

   29. juni 2015 at 9:07
 • Reply Lullumut

  Jeg er også stoppet med mine p-piller. Tror simpelthen ikke de gør noget godt for mig andet end det indlysende, og jeg synes faktisk også, min hud er blevet pænere. Har kun prøvet rensevanden fra Bioderma men vil gerne prøve nogle af de andre produkter også 🙂

  28. juni 2015 at 22:35
  • Reply Liselotte

   Jeg kan hvertfald klart anbefale disse her. De er helt fantastiske!
   Ja, det er virkelig gift man putter i kroppen.. Desværre har jeg taget vildt meget på efter stoppet!

   / Liselotte

   29. juni 2015 at 9:06

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.