Follow:
FASHION

A FEW OF MY FAVORITE THINGS

ûA FEW OF MY FAVORITE THINGS

Her får i lige lidt inspiration på en lidt grå og trist søndag. Der ser jo ud til at sommeren for alvor kommer til Danmark i næste uge og jeg krydser da hvertfald alt jeg kan for at det kommer til at ske.
Disse skønheder her oven over er alle tre ting som jeg føler burde være i mit liv. Ja især den øverste som er en Celiné medium Luggage Phantom, som er min absolut drømme taske, som jeg har vrøvlet om siden den kom frem (bare spørg Kevin) hehe, og ja håber på at den en dag bliver min. Men men men der er vist lange udsigter. Den smukke stribede skjorte er klart også et must have for mig. Denne her fra Zara er i mine øjne perfekt men fik desværre ikke fingrende i den, så må vente på at jeg finder en anden et sted. Parfumen er heldigvis blevet min. Det er simpelthen en af de bedste dufte jeg nogensinde har ejet og jeg kan varmt anbefale den. Fantastisk let og feminin og perfekt til både hverdag og fest.
Håber i kan finde lidt inspiration i disse smukke ting og at i får jer en dejlig søndag derude. Min er så kedelig at den står på rengøring og vask af tøj, puha men det skal jo gøres. Håber jeres bliver mere sjov.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Lækre sager søde og ja, vi krydser fingrene for at sommeren for alvor kigger frem 🙂

  28. juni 2015 at 14:12
 • Reply Lullumut

  Mm, helt vildt lækre sager 🙂 Kan godt følge dig i alle. Drømmer selv om en Balenciaga taske. Tøj kan jeg altid bruge, og parfumer når jeg aldrig at bruge op 🙂
  P.s. Har selv haft en ret så kedelig søndag i samme dur 😉

  28. juni 2015 at 22:33
 • Reply mowo

  sikke en fin og inspirerende kollage, virkelig fedt udført og fed blog <3

  http://mowo.bloggersdelight.dk

  30. juni 2015 at 19:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.