FOOD,  LIFESTYLE

NEED MORE ENERGY

NEED MORE ENERGY

Jeg har gennem en længere tid følt mig træt, træt som et helt alderdomshjem. Følt mig stresset, uoplagt og trist og har haft et energi niveau på 0! Dette har resulteret i at jeg ikke har haft overskud i hverdagen til at træne, men mest af alt bare haft lydt til at sove og se serier. Måske skyldes min manglende energi og overskud også den sommer vi har haft, der har ikke været mange gode dage!

Jeg har førhen været rigtig glad for at træne og gerne hård træning som HIT og styrke træning med meget vægt jeg trænede gerne 4 gange om ugen og elskede at komme ned i fitness centeret og svede eller løbe en tur i naturen.

Men motivationen har desværre været forsvundet helt, jeg har taget 8 kg. på siden sidste sommer, hvilket skyldes stress, p-pille stop og mindre fokus på træning. Det er virkelig et nederlag for mig at vægten er steget så voldsomt og jeg ikke har overskud til at træne som jeg gerne vil, kan med nød og næppe kæmpe mig i centeret til holdtræning en gang om ugen hvis jeg har en aftale med en træningsmakker.! Det gør mig ret ked af det at vægten er steget så voldsomt. Det hele er heldigvis ikke fedt en del af det er muskler og det gør også at jeg stadig kan passe mit tøj, bukserne sidder dog lidt strammere.

Forhåbentlig kommer energien tilbage nu, jeg har nemlig startet med at spise vitaminpiller fra Biosym “Omnimin Pure Multivitamin” som er et prisvindende kosttilskud. Jeg glæder mig til at se hvilken virkning de har på mig og skal nok vende tilbage når jeg har prøvet dem et stykke tid.

NEED MORE ENERGYBiosym “Omnimin Pure Multivitamin” indeholder hele 27 vitaminer, mineraler og sporstoffer i optimale doser og er udover at været kåret til Best New Health & Nutrition Product også 100 % fri for animalske ingredienser, vegetarisk certificeret. Jeg er virkelig fan af at man i en pille kan få alle de vitaminer og mineraler, som man har brug for. Pillerne ser lidt giftige ud i den voldsomme gule farve. (men er til gengæld ret fotogene)NEED MORE ENERGY

NEED MORE ENERGY

Udover Multivitaminer, tager jeg også Biosym “Symbioflor”, som er mælkesyrebakterier som medvirker til at vedligeholde den naturlige tarmflora. Mælkesyrebakterier sørger for, at din mave og fordøjelse er i topform, hvilket er vigtigere, end du tror, når du skal være fit. Der udover er mælkesyre bakterier med til at booste dit imunforsvar. Mælkesyrebakterier er også oplagt at have med på sommerferien, for at holde maven i ro og orden.

Vitaminerne forhandles lige nu hos Billigvoks.dk fra 79 kr. Lige nu på Facebook, kan i vinde et stort glas med kost tilskud til en værdi af 369 kr. (399kr.) på vores Facebookside i aften!

Tager i også kosttilskud?

/ Liselotte

Produkterne er modtage som gave, holdningerne er mine egne

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

 • Lullumut

  Først.. Hvor er det nogle fede billeder! 🙂 Og så må jeg indrømme, at jeg ikke kan se, du har taget på, så det er nok noget, du som sagt selv kan mærke på bukserne. Det er selvfølgelig heller ikke rart. Jeg håber, sommeren kommer godt i gang, og du får energi til træningen igen 🙂 Selv er mit problem, at jeg sidder ned det meste af dagen. I bilen på vej til job, på job, til frokost, og hjem igen om eftermiddagen. Men her i eftermiddag fik jeg losset mig selv på cyklen og cyklede ude i det blå med min kæreste. Håber det kan blive en fast vane 🙂

  • Liselotte

   Tak skal du have søde 🙂
   Hvor er du altså sød, nej altså jeg kan jo også passe mit tøj – men tallet på vægten gør mere ved en end man tror!

   Jeg sidder også for meget ned, hele dagen på jobbet og når jeg kommer hjem.

   / Liselotte

 • Malene

  Altid dejligt med et kosttilskud til, at få sat gang i en 🙂
  Jeg er selv at den overbevisning, at vejret har en rigtig stor betydning for at have holdt mig væk fra centeret 🙂
  Det er nemlig ikke blevet til meget mere end boksning derhjemme og (meget) lidt løbe på det sidste – og kan allerede mærke, at solen vi havde i går og i dag, nok skal få mig afsted 🙂 Men kan være jeg skal prøve de vitaminpiller, når det begynder at blive koldt og vådt igen 🙂

  /Malene

  • Liselotte

   Ja, det må du vikelig prøve 🙂
   Vi har en giveaway på facebook lige nu, hvor du kan vinde dem.

   Men ja, det er helt vildt hvilken effekt vejret har på os.

   / Liselotte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk