BEAUTY,  TRAVEL

VACATION TIME: IN MY BEAUTY BOX

VACATION TIME: IN MY BEAUTY BOX

Sommerferien nærmer sig for mit vedkommende. Om en uge er jeg på vej til USA, det er lidt vildt at tænke på – for med alt det arbejde jeg har foran mig, aftaler i kalenderen og ting jeg skal nå inden, kommer tiden til at flyve afsted. Jeg og mere og jeg er ved at få styr på hvad jeg skal have med i kufferten, jeg skal jo helts ikke have for meget med, så jeg har har en masse plads til shopping.

Noget af det, som vejer mest og også fylder en hel del er beautyprodukter – jeg bruger dagligt en lang række plejeprodukter, som jeg på ingen måde kan eller vil undvære. Men for at få mest muligt plads til shopping, må man tænke praktisk. Jeg har fået øjenene op for en række virkelig smarte, effektive og rejsevenlige produkter.

Australian_NaiveShampooSHAMPOO & BALSAM:
Der er ingen grund til at slæbe store dunker med Shampoo og Balsam med på ferie – de både fylder og vejer! Mange af de populære mærker laver også shampoo og balsam i rejsestørrelser, som fx. disse skønne produkter fra Australian Native Botanicals “Volumising” til 39 kr. pr. stk. i 50 ml. fåes i Shampoo eller balsam. Denne serie giver fylde og volume til flad og kedeligt hår, med tendens til at blive fedtet. Serien er som skabt til mig og indeholder oven i købet ingen parabener og sulfater. Den orange serie her, dufter simpelthen så fantastisk af fersken og lemon. Mmhh… Man kan ikke andet end elske den.

VACATION TIME: IN MY BEAUTY BOXRENSEPRODUKTER:
Normalt bruger jeg både øjenmake up fjerner, rensemælk og skintonic. Men det var inden jeg prøvede dette nye vidunder produkt! Nivea har lavet en smart  “Micellar Water”, som jeg den seneste tid har teste. Det er et 3-i-1 produkt, som både renser, fjerne make up og opfrisker og fugter huden. Jeg er kæmpe fan, da jeg virkelig hader at fjerne make up og rense min hud. Denne gør det hele på engang, og efterlader huden ren og lækker. Det er super smart at have med i kufferten når man skal ud og rejse, da du har 3 produkter i 1. Den lækre Nivea Micellar Water koster 59 kr. og kan bl.a. købes i supermarkeder og i Matas.

Depend_NeglelakPadsNEGLELAK + NEGLELAKFJERNER:
Som de fleste af jer nok ved, kan jeg nærmest ikke fungere uden neglelak på hænder og fødder. Jeg plejer altid at have en masse forskellige farver med, så det passer til outfit og humør. Når man opholder sig meget i solen og klor vand, falmer farven hurtigere. Når jeg kommer fra stranden/poolen plejer jeg altid lægge ny neglelak. Depends små neglelak flasker fylder ingen ting og man har derved mulighed for at have lidt forskellige farver med i beautyboxen. Disse er fra Depends sommer kollektion, som jeg er helt vild med.
Et andet produkt som jeg virkelig er vild med er disse smarte neglelakfjerner pads fra DependSmarte Pads med neglelakfjerner på, som ikke fylder meget mere end et par vatroundeller. Pakken indeholder 32 stk. og koster kun 26 kr. Padsene er acetonefrie og fjerner skånsomt lakken uden at udtørre negl eller hud. Jeg er virkelig fan – Det er også oplagt at have i tasken, for hvor er det træls hvis negelelakken pludselig begynder at krakkelere.

COLOSEANSIGTS CREME:
Ligeså vigtigt som renseprodukter er en god ansigtscreme. Jeg bruger for tiden denne lækre creme fra Carbamid creme fra Colose cremen koster 280 kr. hvilket jeg synes er en fin pris for en ansigtscreme. Ansigts cremen er særlig egnet til tør hud. Igen et produkt, som er skabt til mig – udover en til tider uren hud, døjer jeg også med tør hud i ansigtet og på halsen. Denne creme fugter virkelig og efterlader huden helt fantastisk blød, vil faktisk gå så langt og sige at min hud aldrig har føltes blødere. Cremen er i en tilpas “lille” krukke, som ikke fylder meget i kufferten.
Cremen indeholder carbamid og allantoin som har en stærkt indtrængende effekt og hjælper huden med at opretholde væskebalancen. Carbamid har antibakterielle og sårhelende egenskaber. Find cremen HER

Jeg håber i kunne finde lidt inspiration til at pakke beauty boxen smart og praktisk, i mit “beauty-rejse-tip-indlæg”  Jeg håber i får en dejlig torsdag og at i har mere tid til at nyde solen end jeg har.

/ Liselotte

Nogle af produkterne er modtaget som gave – Holdningerne er mine egne.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.