Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

KONKURRENCE – ER DU DEN NYE MS. TONI&GUY

KONKURRENCE - ER DU DEN NYE MS. TONI&GUY 2 KONKURRENCE - ER DU DEN NYE MS. TONI&GUY 4

Ingen af os har før prøvet produkter fra TONI&GUY, men vi har nu kastet vores kærlighed over mærket, for de laver virkelig lækre hår- og stylingsprodukter. Vi har været så heldige at modtage den lækre Glamour serie, i den fineste guld emballage. Serien består af, tørshampoo, volumespray, serum dråber og hårlak – alt hvad man har brug for for at skabe det perfekte look til enten hverdag eller fest.  Udover Glamour serien modtog vi også shampoo og balsam, som passer til vores hårtyper og dufter helt igennem fantastisk! Alle produkterne forhandles hos Matas og er faktisk lige nu på tilbud!

KONKURRENCE TID:
Vil du være en del af Copenhagen Fashion week i August 2015 – så har du hermed muligheden for at vinde en unik og helt igennem fantastisk præmie og ikke mindst vild oplevelse.

TONI&GUY søger en ung kvinde som kan repræsenterer TONI&GUY under Københavns modeuge. Hun vil få titlen som MS. TONI&GUY og vil være vores ansigt udadtil i How-to-get-the-look-video tutorials med vores lead stylist Joekim Nielsen m.m. Endvidere vil hun blive inviteret til shows under modeugen (naturligvis med seating på forreste række), hvor TONI&GUY er ansvarlige for hår styling. Hun vil også blive inviteret til Copenhagen Fashion Weeks officielle åbningsfest. Unægteligt en uforglemmelig oplevelse.

Hvordan deltager man i konkurrencen?
–          Post et billede af dig selv og din bedste hårstyling eller frisure på Instagram
–          Hashtag billedet med det officielle hashtag #mstoniguy
–          Alle billeder som bærer hashtagget #mstoniguy er automatisk med i konkurrencen om at blive MS. TONI&GUY.

Konkurrencen løber fra 30. juni til 26. juli. Efter konkurrencens udløb 26. juli vil vores dommerpanel bestående af heriblandt lead stylist Joekim Davie Nielsen for TONI&GUY and Eva Kruse, ?CEO, Danish Fashion Institute & Copenhagen Fashion Week.

/ Tina & Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med TONI&GUY

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.