FASHION,  Outfit

OUTFIT WITH KOKOON DRESS

 OUTFIT WITH KOKOON DRESS 3 4 5 6

/ Dress – Kokoon / Jacket – H&M trend / Flats – Chanel / Clutch – Givenchy / Sunglasses – Quay / 

Jeg beklager mit fravær her på det seneste. Liselotte har igen måtte tage en ordentlig tørn og nu kan hun heldigvis snart tage på en velfortjent ferie.
Her får i lige mit outfit fra den dag hvor vi var til Kevins dimission da han lige er blevet færdig som ingeniør efter 5 lange og hårde år, er så mega stolt af ham. Vi fejrede det i solskinsvejr, lækker mad og dejlige mennesker. Jeg fik her en mulighed for at have min fantastiske udsalgs scoop af en kjole fra Kokoon på, som allerede er blevet en favorit. Så blød, lækker og let – perfekt til de varme dage. Plus så turde jeg også tage mine skønne Chanel sko på for første gang, da de havde lovet tørvejr og det for en gangs skyld holdte. Jeg måtte dog have jakke på fordi der desværre ikke var helt så meget sommer, som der har været de seneste par dage men det nu dejligt når bare solen skinner og der ikke stormer helt vildt. Min favorit clutch var også med mig igen. Elsker den måde den lige kan tilføje lidt råhed (hvis det er et ord) til et meget feminint outfit. Plus mine yndlings Quay solbriller som virkelig har siddet på mit hoved hver dag – PS. ønsker mig virkelig et par nye lækre solbriller i tortoise look men leder stadig efter de perfekte.

Håber i har haft jer nogle dejlige sommerdage derude her mens det har været hedt. Jeg har nydt det med en ordentlig omgang forkølelse og dårlig hals, haha typisk mig. Men har det bedre og nu er der så ikke så dejligt vejr, men ja jeg håber det kommer igen. Jeg fik dog taget lidt outfit billeder en af dagene hvor vi var med mine forældre i skagen, og der var godt nok overskyet men det smukkeste lys. Sommer er nu en dejlig ting.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk