Follow:
LIFESTYLE TRAVEL

GOODBYE DENMARK – HELLO AMERICA

GOODBYE DENMARK - HELLO AMERICA

Så er det langt om længe blevet min tur til at holde sommerferie, en ferie jeg har set frem til lang tid før jul. Nu er kufferterne næsten pakket og min kæreste og  jeg, er nu klar på 3 ugers eventyr i Amerika.

Vi flyver i morgen formiddag og starter i New York. Vi skulle meget gerne lande efter 17 timers rejse omkring 05.30 fredag (Dansk tid)  vi flyver videre til San Francisco den 14. Juli, hvor vi kører ned langs vestkysten i en lækker stor bil og til sidst suser gennem Route 66 og lander i Vegas, hvor vi skal nyde et par dage inden turen går tilbage til Danmark og hverdagen igen kan begynde.

Jeg ved ikke om jeg får tid til at tjekke ind på bloggen, da det bl.a. ikke er alle hoteller hvor vi har internet på værelset. Vi har et meget stramt program, vi vil begge gerne se og opleve en masse og holde ferie uden forpligtelser til bloggen og freelance arbejde. Tina vil helt sikkert underholde jer med lækre indlæg og masser af inspiration, mens jeg er væk.

I er mere end velkommen til at følge min rejse og oplevelser på instagram @LiselotteA.  Jeg skal hvertfald nok få smidt en masse billeder op, når vi snupper en lemonade på den lokale Starbucks eller shopper i de store outletbyer (Der er nemlig free Wifi)

VacationHåber i får en dejlig sommer. Vi blogges.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

22 Comments

 • Reply Ditte

  Rigtig god tur søde, glæder mig til at høre om det

  8. juli 2015 at 12:49
  • Reply Liselotte

   Tak søde 😀 <3

   Glæder mig til at dele den med jer <3

   8. juli 2015 at 16:12
 • Reply Julie Mænnchen

  Det bliver bare så fedt for Jer, er meget misundelig 🙂 Vi overvejer også at begynde på en ny USA-tur-opsparring, da landet har så meget at byde på. Selvom jeg har oplevet både New York, San Francisco & Hawaii er jeg langt fra færdig 😉 Ha’ en dejlig tur!

  8. juli 2015 at 12:54
  • Reply Liselotte

   Mange tak søde 😀
   Jeg har også oplevet LA, NYC, Vegas og Hawaii og er bestemt heller ikke færdig!

   Du må have en dejlig sommer smukke!

   8. juli 2015 at 16:12
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  ER SLET IKKE MISUNDELIG 😀
  rigtig god tur smukke.

  8. juli 2015 at 13:24
  • Reply Liselotte

   Tak smukke 😀 Glæder mig også helt vildt!!

   8. juli 2015 at 16:11
 • Reply A+K/VenterPaaVinBlog

  Øj altså – hvor er det fedt for jer! God god god tur 😀

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  8. juli 2015 at 13:45
 • Reply Katrine Guldbæk

  Du må have en helt fantastisk tur. Er kun en smule misundelig. Glæder mig til at høre om turen som helt sikkert bliver en kæmpe oplevelse 😀

  8. juli 2015 at 14:01
  • Reply Liselotte

   Tak søde 😀 <3
   Glæder mig også til at dele turen med jer.
   Hyg dig søde – jeg håber i får dejligt vejr så du kan nyde din kolo 😀

   8. juli 2015 at 16:11
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Rigtig god tur smukke <3 Nyd det!!

  8. juli 2015 at 14:40
  • Reply Liselotte

   Tak smukkeste <3
   Vil nyde det i fulde drag 😀

   Rigtig dejlig sommer til dig

   8. juli 2015 at 16:10
 • Reply Camilla

  Ihh, I må have en helt fantastisk tur! Og nyd det for søren – ingen grund til dårlig samvittighed over manglende blogindlæg. Hvis I trænger til at prøve andet end lemonade på Starbucks, så prøv deres green tea frappuccino. SÅ GOD!! (:
  http://Cammi.dk

  8. juli 2015 at 15:30
  • Reply Liselotte

   Uhh, Green tea frappuchino, det lyder lige som noget for mig 😀

   og mange tak søde <3

   8. juli 2015 at 16:10
 • Reply Sanne

  Rigtig god tur smukke! Jeg vil glæde mig til at følge med på insta 😀 Nyd det <3

  8. juli 2015 at 15:54
  • Reply Liselotte

   Tak søde 😀 <3
   Dejligt at høre – håber du får den dejligst sommer :-*

   8. juli 2015 at 16:09
 • Reply Ida

  Årh gid det var mig som skulle til USA. Jeg håber at du får en dejlig dejlig tur og glæder mig til at følge med på instagram 😀

  8. juli 2015 at 16:53
  • Reply Liselotte

   Tusind tak søde 🙂 Skal hvertfald nok dele så meget som muligt på Instagram 🙂 <3

   8. juli 2015 at 23:22
 • Reply Jenni / ByJenni

  Hvor bliver det bare fedt! Glæder mig til at læse om turen, og måske få nogle tips til nogle gode steder 🙂

  Hav en fantastisk ferie

  8. juli 2015 at 17:40
  • Reply Liselotte

   Tak glæder mig også til at dele det med jer <3

   Du må også have en fantastisk sommer søde

   8. juli 2015 at 23:22
 • Reply Karina

  Du må have en fantastisk tur søde <3

  8. juli 2015 at 21:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.