LIFESTYLE,  TRAVEL

GOODBYE DENMARK – HELLO AMERICA

GOODBYE DENMARK - HELLO AMERICA

Så er det langt om længe blevet min tur til at holde sommerferie, en ferie jeg har set frem til lang tid før jul. Nu er kufferterne næsten pakket og min kæreste og  jeg, er nu klar på 3 ugers eventyr i Amerika.

Vi flyver i morgen formiddag og starter i New York. Vi skulle meget gerne lande efter 17 timers rejse omkring 05.30 fredag (Dansk tid)  vi flyver videre til San Francisco den 14. Juli, hvor vi kører ned langs vestkysten i en lækker stor bil og til sidst suser gennem Route 66 og lander i Vegas, hvor vi skal nyde et par dage inden turen går tilbage til Danmark og hverdagen igen kan begynde.

Jeg ved ikke om jeg får tid til at tjekke ind på bloggen, da det bl.a. ikke er alle hoteller hvor vi har internet på værelset. Vi har et meget stramt program, vi vil begge gerne se og opleve en masse og holde ferie uden forpligtelser til bloggen og freelance arbejde. Tina vil helt sikkert underholde jer med lækre indlæg og masser af inspiration, mens jeg er væk.

I er mere end velkommen til at følge min rejse og oplevelser på instagram @LiselotteA.  Jeg skal hvertfald nok få smidt en masse billeder op, når vi snupper en lemonade på den lokale Starbucks eller shopper i de store outletbyer (Der er nemlig free Wifi)

VacationHåber i får en dejlig sommer. Vi blogges.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

22 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk