INTERIOR

NORMANN COPENHAGEN POCKETS

NORMANN COPENHAGEN POCKETS norman2

Jeg har investeret i noget nyt til hjemmet i søndags på en lille tur til Blokhus. Vi var i deres lækre bolighus som byder på ALT hvad man kan ønske sig til lejligheden eller huset – ville ønske jeg havde vundet i lotto hehe. Har længe kigget efter disse Pockets fra Normann Copenhagen. Jeg synes det er en super smart ide og så ser de for seje ud på væggen.

Jeg har altid en masse ting som roder så det er nok ikke de sidste jeg kommer til at købe af disse. Jeg har købt 3 som skal sidde i vores soveværelse ved siden af vores seng til små ting som skal gemmes lidt væk og så pynteting. De ville også være perfekte til mit kontor/workspace når jeg engang får sådan et, til alle mine blyanter og farver.

I kan finde mange flere Pockets HER i et utal af smukke farver. Jeg har valgt at holde mig til grå og hvid for jeg er altid så kedelig når det kommer til indretning hehe.
Håber i får jer en dejlig dag derude og nyder det lidt bedre vejr. Min dejlige mor fylder år imorgen og jeg skal lige ud og hente det sidste til hende så vi kan fejre hende med stil.

/ Tina

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk