Follow:
BEAUTY

PIGEPAKKEN JULI 2015

pigepak1 PIGEPAKKEN JULI 2015

Så er det igen blevet tid til en anmeldelse af Pigepakken, denne gang for juli måned. Vi har to gang før blogget om dette skønne koncept, som i læse meget mere om lige HER og HER.

pigepak

Juli pakken indeholder:

Bind, tamponer og trusseindlæg ?
Sammensæt selv 25 stk. bind, tamponer og trusseindlæg, så pakken passer perfekt til dig. Det er en god mulighed for at prøve nye mærker, nyheder mm.

Hand & Body cream Spartan Flora fra Mythos 12 ml ?
En virkelig lækker og plejende creme som er ufattelig lækker og nem at påføre. Den er desuden parabene fri og fuld af naturlige ingredienser. Den er en smule tyk men fordeles nemt på hænder eller krop og efterlader din hud super blød og fugtet. Den dufter derudover HELT fantastisk og den har været en fast del af vores håndtaske siden vi modtog den – Kæmpe fans.  

DM Silky Gel Peeling, Vitamin Booster 50 ml  ?
En lækker og let vitaminmaske som med fordel kan bruges i ansigtet en gang om ugen. Den booster hudens fugtighedsbalance og giver dig en lækker glød. Den er let og enkel at bruge, der skal blot påføres et tynd lag af denne lækre gel i ansigtet og så skal det virke i 5 – 10 min hvorefter det fjernes med en varm klud eller vatrundel. Vi var begge meget positive overfor denne, da vi begge har sart hud og da den på ingen måde svier eller lignende. Den efterlader din hud blød og lækker og helt klart til en lækker dagcreme.   

RUSTIKKI, sticks med kanel, kokos og mandel, en pakke med 70 g  ?
Wauw for en lækker overraskelse. De super sprøde og vildt lækre sticks ramte plet hos os. De smager helt fantastisk og er et super alternativ til noget usundt når den lille sult pludselig rammer dig. Vi kunne ha blevet ved og ved med at spise dem så det er måske en god ting at pakken ikke er større. Det er bestemt ikke sidste gang vi har haft disse i vores skab – mums. 

Haribo, Matador Sunny Mix, 155 g.  ?
Man går aldrig galt i byen med en omgang matador mix i vores bog. Denne sommer udgave er ingen undtagelse. En lækker blanding af en masse dejlig vingummi og lækkerrier som passer perfekt til u på den tid af måneden bare har brug for lidt sødt. Hvertfald heller ikke sidste gang denne kommer på bordet.

Captain Tiptoes, Nuts Corn & Beans, 40 g. ?
En virkelig lækker og knasende blanding af ristede majskorn, nødder og bønner. Hvem havde troet det kunne smage så godt. Den pose forsvandt at for hurtigt men uf hvor var det godt.  

NUTE Organic, Lemon Moon, et brev ?
En økologisk te med smag af lemon og wow hvor var den lækker. Vi er begge fan af NUTE og jeg måtte da også ud og købe netop denne te i en stor boks, efter at have prøvet denne tepose. Den er så frisk og lækker. Jeg (Tina) er normalt ikke så meget til te men denne ramte plet for mig. Så lækkert man lige kan få en smagsprøve af disse forskellige te med.  

Clipper, Strawberry & Rhubarb, et brev ?
Endnu en lækker økologisk te med smag af jordbær og rabarber. En lækker og frisk sommer te som kan få dig til at drømme lidt væk til varmere himmelstrøg.  

PIGEPAKKEN JULI 2015

Alt i alt en tosset positiv oplevelse med denne juli pakke som vi føler var den bedste pakke vi har modtaget indtil nu. Fuld af netop lige det man har brug for på den tid og denne gang følte vi os VIRKELIG forkælet.

Det er super lækkert at blive forkælet på den tid af måneden, på netop den måde. Plus det er en kæmpe fordel ikke at skulle ud og investere i bind, tamponer og trusseindlæg. Vi er stadig super positive omkring hele konceptet og ser allerede frem til at modtage den næste Pigepakke.

Hvis du endnu ikke er medlem af Pigepakken, kan du nemt og hurtigt blive det lige HER det koster kun 139 kr. inkl. levering til posthus eller pakkebox.

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Nu har jeg endelig også fået tilmeldt mig pakken og synes, at juli pakken var så lækker 😀

  21. juli 2015 at 11:03
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Ikke dårligt at få lidt lækkerier med posten 😀

  22. juli 2015 at 13:01
  • Reply Tina

   Nej vel 😉 Det er lige til at holde til 😀

   27. juli 2015 at 0:00
 • Reply E

  Ej det ser hyggeligt ud at få sådan nogle pakker! 😀

  24. juli 2015 at 9:24
  • Reply Tina

   Det er SÅ skønt 😀 <3

   27. juli 2015 at 0:00

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.