Follow:
BEAUTY

MAKE UP TIPS & FAVES FROM COLOSÉ

MAKE UP TIPS & FAVES FROM COLOSÉ make up 2

Liselotte og jeg har før blogget om mærket Colosé som er blevet en af vores favoritter når det kommer til lækre hudprodukter og make up. De holder hvad de lover og er fantastiske nemme at bruge. Jeg har før prøvet deres fitness make up og den blev jeg hurtig fan af som i kan læse mere om HER.
Denne gang får i lige et tip om nogle af mine favoritter når det kommer til en daglig enkel make up. Som jeg nævnte tidligere i indlægget HER er jeg blevet glad for at bruge en simpel contour til hverdag og også til fest med lidt mere power på.
Til hverdag bruger jeg DENNE skønne mineral pudder fra Colosé oven på min foundation fra Mac. Pudderren er transparent, og efterlader huden med et naturligt silkeblødt skær. Et rigtig naturligt resultat som holder hele dagen og gør at jeg ikke føler mig overdynget med pudder, hvilket man nemt kan. Den er i et fint sort etui, med et praktisk spejl, lige til at anvende på farten og have med i tasken til touch up.
For at give mine kindben lidt ekstra shine bruger jeg til slut DENNE super lækre flydende highlighter som udover kun at indeholde naturlige mineraler også er nemt at have med på farten og utrolig nem at anvende. Jeg dutter lige lidt på mine kindben og blender derefter ud med min finger – så bliver det ikke nemmere. Først tænkte jeg godt nok en flyende highlighter – åh nej den klumper sikkert og er mærkelig på huden – men nej den er bare blevet min nummer 1 og det er måske også fordi jeg er lidt doven hehe. Men nem og lækker make up. Hvem siger nej til det.

I kan et stort udvalg af Colosé produkter lige HER og det er med de varmeste anbefalinger herfra.

Sikke et trist lørdagsvejr idag – øv bøv. Havde den hyggeligste aften igår med nogle dejlige piger til Rasmus Walter koncert, mums. Så nu står den på sofa hygge da vejret ikke rigtig duer til andet. Men det nu os hyggeligt nok. Håber i får jer en dejlig weekend.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline

  Uh det fitness makeup der – det må jeg uden tvivl tjekke ud! 😀

  25. juli 2015 at 15:59
  • Reply Tina

   Ja det er du nødt til smukke 😀 <3

   26. juli 2015 at 23:59
 • Reply Rikke

  Hejsa…..
  Hvad er det for en bog, som er på billede.
  Evt et link 🙂
  Knus
  Rikke

  25. juli 2015 at 17:09
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.