Follow:
OUTFIT

OUTFIT WITH NEW JACKET

 OUTFIT WITH NEW JACKET

3 2

7 6 5

/ Jacket – Samsøe Samsøe / Dress – Samsøe Samsøe basic / Shoes – Converse all star / Bag – Marc by Marc Jacobs / 

Ja jeg har købt ny efterårsjakke på tilbud i juli måned og her kommer det værste ved det. Jeg kan faktisk bruge den nu…
Sikke da en møg sommer, øv altså. Jep bare ben og uldfrakke det er bare en god combo. Men for at få noget godt ud af dette vejr så fald jeg over denne skønne frakke fra Samsøe Samsøe som jeg længe har savlet over. Da min søde veninde fik den i fødselsdagsgave i den smukkeste mørkeblå og den grå har jeg også kigget meget på. Men denne farve havde jeg ikke set og ja den udgår så åbenbart også men når man kunne spare en masse penge så måtte jeg slå til. Jeg var lidt nervøs for farven fordi jeg var nervøs for at den blev for “camel” hvis det giver mening. Men da den kom må jeg indrømme at jeg var forelsket. Den har den skønneste efterårsfarve hvis i spørger mig og jeg har allerede brugt den flittigt. Så jeg er faktisk klar til efteråret eller ja sommer i Danmark hehe.
Jeg er godt nok for alvor begyndt at se frem til mine 3 uger i det syd franske. Nu kan tiden kun gå for langsomt. Jeg var faktisk ved at blæse væk på disse billeder men vi fik da fanget et par stykker hvor jeg ikke havde hår i hele hovedet, men der var nogle ret sjove fraklip.

Håber i har haft jer en dejlig weekend selvom den har været fuld af vand. Jeg valgte at bruge det som den perfekte undskyldning til at ligge på sofaen under dynen og se film hele weekenden. Ja sørgeligt men sandt. Men det er nu også hyggeligt. Men så blev det mandag igen og jeg håber i får jer en dejlig en derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Hvor er den bare lækker den jakke søde – så smuk til dig! 🙂 <3

  27. juli 2015 at 10:13
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 Er os så glad for den 🙂 <3 dejligt du synes det 🙂

   29. juli 2015 at 12:10
 • Reply Amalie Fernande

  Hvor ser den bare lækker ud, kan bestemt godt forstå du er faldet for den! 🙂

  27. juli 2015 at 10:52
  • Reply Tina

   Tusind tak 🙂 <3 Ja ikke 😛

   29. juli 2015 at 12:09
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor ser du bare godt ud, søde :-). Utroligt at det er nødvendigt med uldjakke – men det ser lovende ud i næste uge med det gode vejr 🙂

  27. juli 2015 at 11:43
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 🙂 Haha ja er det ikke skrækkeligt 😛 Uh det lyder bare godt ! Krydser alt 😉

   29. juli 2015 at 12:09
 • Reply Karina

  Smukke billeder <3

  27. juli 2015 at 13:18
  • Reply Tina

   Tusind tak <3 🙂

   29. juli 2015 at 12:08
 • Reply Eline /// My Kind of Fashion

  Smukke smukke du <3 Er så vildt med dit look her!

  28. juli 2015 at 21:41
  • Reply Tina

   Tusind tak selv smukke smukke du <3 🙂 Så dejligt du kan lide det 🙂

   29. juli 2015 at 12:08

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.