FASHION,  Outfit

OUTFIT WITH NEW JACKET

 OUTFIT WITH NEW JACKET

3 2

7 6 5

/ Jacket – Samsøe Samsøe / Dress – Samsøe Samsøe basic / Shoes – Converse all star / Bag – Marc by Marc Jacobs / 

Ja jeg har købt ny efterårsjakke på tilbud i juli måned og her kommer det værste ved det. Jeg kan faktisk bruge den nu…
Sikke da en møg sommer, øv altså. Jep bare ben og uldfrakke det er bare en god combo. Men for at få noget godt ud af dette vejr så fald jeg over denne skønne frakke fra Samsøe Samsøe som jeg længe har savlet over. Da min søde veninde fik den i fødselsdagsgave i den smukkeste mørkeblå og den grå har jeg også kigget meget på. Men denne farve havde jeg ikke set og ja den udgår så åbenbart også men når man kunne spare en masse penge så måtte jeg slå til. Jeg var lidt nervøs for farven fordi jeg var nervøs for at den blev for “camel” hvis det giver mening. Men da den kom må jeg indrømme at jeg var forelsket. Den har den skønneste efterårsfarve hvis i spørger mig og jeg har allerede brugt den flittigt. Så jeg er faktisk klar til efteråret eller ja sommer i Danmark hehe.
Jeg er godt nok for alvor begyndt at se frem til mine 3 uger i det syd franske. Nu kan tiden kun gå for langsomt. Jeg var faktisk ved at blæse væk på disse billeder men vi fik da fanget et par stykker hvor jeg ikke havde hår i hele hovedet, men der var nogle ret sjove fraklip.

Håber i har haft jer en dejlig weekend selvom den har været fuld af vand. Jeg valgte at bruge det som den perfekte undskyldning til at ligge på sofaen under dynen og se film hele weekenden. Ja sørgeligt men sandt. Men det er nu også hyggeligt. Men så blev det mandag igen og jeg håber i får jer en dejlig en derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.