Follow:
FASHION

NEW GUCCI SUNNIES

NEW GUCCI SUNNIES sun2 sun3

Jeg har længe søgt efter de perfekte nye solbriller. Ikke fordi den danske sommer har været til det høhø, men fordi jeg virkelig mangler et par som ikke er sorte og som passer bedre til mit ansigt end dem jeg har. Jeg har købt mange “billige” på det sidste som jeg har været super mega glade for – især mine Quay som i har set en del. Men nu var det altså tid til lidt kvali og lidt luksus.
Jeg var med skønne Denise inde i byen og kigge lidt på de forskellige styles og hvad der passede til at kunne gemme mit ansigt bedst muligt væk. 😉
Der faldt vi over denne skønne nye model fra Gucci. Jeg prøvede oprindeligt et par som var tortoise look ligesom disse men med nogle blå skær i. De var helt vildt smukke og formen kunne jeg super godt lide. Hun overbeviste mig hurtigt om at de var uundværlige, som den absolut skønne veninde hun er. Men ja det blå kunne jeg bare ikke helt indfinde mig med nu hvor det var en dyr brille som jeg skal have i lang, lang tid.
Jeg begyndte derfor at søge på modellen og fandt denne farve som jeg med det samme forelskede mig i. De skulle så også vise sig at jeg med rabatkode kunne få dem til langt under den pris som de kostede i butikken. Mega yay bingo og meget mere. Så nu hvor jeg kunne spare over 1000 kr måtte jeg jo slå til (typisk mig at retfærdiggøre det hehe). Så da de kom flyvende ind af døren var jeg ovenud lykkeligt.  I kan finde modellen lige HER.

Jeg kan nu slet slet ikke vente til at jeg inden længe rejser til sydfrankrig i 3 uger for der skal de bare sidde på mit hoved hver dag. Plus jeg skal suge hvert sekund med sol til mig. Nu vender Liselotte os snart hjem fra sin fantastiske rejse som jeg glæder mig helt vildt til at høre om. Det ser og lyder helt fantastisk.

Håber i får jer en dejlig dag derude, trods det triste vejr. Jeg bruger dagen sammen med mine to ninusser og Kevin. Så der skal slappes af og nydes fritid.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Jannie // Guapizimo

  De er virkelig flotte og du skal nok få glæde af dem, selvom solen er lidt tarvelig i Danmark.

  Mit næste par solbriller bliver forhåbentligt også fra Gucci, jeg prøvede et par i deres butik på et tidspunkt, men fandt også ud af at jeg kunne købe dem billigere online – på en ordentlig shop selvfølgelig ikke noget Alibaba el. lign. 😉

  29. juli 2015 at 13:27
  • Reply Tina

   Haha nej vi vil squ ikke spises af med noget fake skidt 😛 men at man kan spare lidt er altid super godt på de luxe vare 🙂 Tusind tak søde 🙂 <3 Ja jeg satser også på at kunne få dem på snarest om så jeg skal gå med dem i regnvejr hehe 😉 Glæder mig til at se dine nye Gucci babes også så søde 😉

   31. juli 2015 at 9:16
 • Reply kathrine johansen

  De er virkelig VIRKELIG flotte, jeg håber du får glæde af dem, fordi solen er godt nok ikke den bedste her i lille Danmark i år øv!
  Jeg har faktisk kun haft 3 par solbriller hele mit liv, så tror der skal fornyes snart!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  29. juli 2015 at 15:02
  • Reply Tina

   Tusind tak søde 🙂 <3 ! Nej puha håber godt nok snart den gider skinne bare lidt 😛 Hold da op hvor er du sej.. 🙂 Ja så kan du da hvertfald godt tillade dig at finde et bare lækre nye 😀 <3

   31. juli 2015 at 9:19
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er de bare vildt fede 🙂

  29. juli 2015 at 15:11
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 😀

   31. juli 2015 at 9:19
 • Reply Karina

  Hvor er de fine 😉 Nu har du efterhånden en lille samling af lækre Gucci ting 😉

  29. juli 2015 at 15:25
  • Reply Tina

   Tusind tak søde 🙂 Ja det bare for lækkert 😛 hehe

   31. juli 2015 at 9:19
 • Reply Frederikke S

  Wauw de er lækre!

  http://www.frederikkes.com

  29. juli 2015 at 16:24
  • Reply Tina

   Tusind tak <3 Er helt enig 😉

   31. juli 2015 at 9:19
 • Reply Julie Mænnchen

  De er også bare vildt pæne! <3 🙂 Og ja, Sunglassesshop har ofte nogle ret lækre priser!

  29. juli 2015 at 21:29
  • Reply Tina

   Ja det har de da godt nok 😉 Det faktisk første gang jeg har brugt dem men det da hvertfald ikke sidste 😛 og tusind tak søde <3

   31. juli 2015 at 9:20
 • Reply Eline

  De er så flotte! Lucky you <3 Glæder mig til at se dem in action 😀

  30. juli 2015 at 13:20
  • Reply Tina

   Tusind takker søde <3 ! Glæder mig til at vise dig dem in action 😛 <3

   31. juli 2015 at 9:20

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.