Follow:
LIFESTYLE

A TOUCH OF EVERYDAY GLAMOUR

A TOUCH OF EVERYDAY GLAMOUR

emily3

emily2

Mange af jer kender og elsker sikkert den skønne Emily Salomon og har også stødt på hendes fantastiske bog – Hverdagsglamour. For jer der ikke gør så er her lige et lille tip til den bedste tøse/blogger bog jeg længe har stødt på, fuld af inspiration til outfits, beauty og lækker mad plus en masse andet godt.
Den skal hvertfald med mig på ferie og så håber jeg på at den kan give lidt inspiration til mig og mine indlæg. Ud over at være fuld af skønne tips og billeder så er den super nem at gå til og det er prisen hvertfald også.
Jeg har købt min her hos Saxo til kun 95 kr og der hoppede da også lige et par andre modebøger med i pakken som i nok skal få at se.
Så hvad enten i skal sidde indenfor og hygge under et tæppe mens det regner udenfor her i DK eller i skal til sydens sol så kan i klart pakke den her med. Det vil ikke skuffe jer.

Jeg håber i er ved at være weekend klar derude. Min står på fødselsdag hos Kevins fætter og en ordentlig omgang havne hygge som starter idag til Tall Ships Race. – Det vil sige en masse af mine yndlings mini donuts, en masse smukke skibe, øl, godt selskab og god musik. Yay.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er også skrevet på min ønskeliste 🙂

  31. juli 2015 at 11:05
 • Reply Karina

  Jeg er også fan – den er rigtig god 😉

  2. august 2015 at 1:07
 • Reply Sofie Martine

  Den står ogsgå på min ønskeliste, men synes der er flere ting, der står højst lige nu med en flytning forude 😀

  2. august 2015 at 20:28
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.