LIFESTYLE,  TRAVEL

UDE GODT MEN HJEMME BEDST… ELLER?

UDE GODT MEN HJEMME BEDST... ELLER? USA2Ude godt men hjemme bedst, er det ikke det man siger?
Sådan følger jeg det hvertfald ikke lige nu…. Jeg er langt fra færdig med at holde ferie og langt fra færdig med lækre hoteller, shopping og ikke mindst at opleve USA. Nu er det mandag og hverdagen kalder igen, jeg skal starte på job og det er jeg på igen måde klar på!

Fredag middag landede vi i Aalborg lufthavn efter en 21 timers lang hjemrejse, fra Las Vegas – ekstra lang fordi jeg var dårlig! Jeg har efter vi er kommet hjem, virkelig været ramt af jetlag og det har virkelig været en kamp for mig ikke at falde i søvn før til aften, jeg havde ikke sovet i over 35 timer – men de kloge hoveder siger man skal ind i den normale rytme hurtigst muligt! Jeg kæmper for det men er ikke ovre mit jetlag endnu!

USA3VegasJeg har haft en helt igennem fantastisk ferie, har oplevet en hel masse og genset en masse dejlige steder. Jeg elsker virkelig USA, elsker kulturen, menneskerne og at det er så billigt at shoppe. For ikke at snakke om maden, amerikansk mad er lige mig – hvem elsker ikke vafler og pandekager til morgenmad?
Jeg har købt virkelig meget, tøj, sko, make up og en taske, jeg glæder mig til at vise jer det hele og vise jer et par billeder fra min alt for dejlige ferie. Mest af alt glæder jeg mig bare til at blogge igen, for det har jeg virkelig savnet – Tina har heldigvis klaret det godt og været fuld af inspiration, mens jeg har været væk!

Mange af jer har måske fulgt lidt med i min tur på instagram @LiselotteA  og har allerede set lidt af hvad jeg har oplevet og købt.

Jeg håber i får en skøn dag, min bliver uden tvivl hård jeg hader mandage og især mandage efter en ferie!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.