Follow:
LIFESTYLE TRAVEL

UDE GODT MEN HJEMME BEDST… ELLER?

UDE GODT MEN HJEMME BEDST... ELLER? USA2Ude godt men hjemme bedst, er det ikke det man siger?
Sådan følger jeg det hvertfald ikke lige nu…. Jeg er langt fra færdig med at holde ferie og langt fra færdig med lækre hoteller, shopping og ikke mindst at opleve USA. Nu er det mandag og hverdagen kalder igen, jeg skal starte på job og det er jeg på igen måde klar på!

Fredag middag landede vi i Aalborg lufthavn efter en 21 timers lang hjemrejse, fra Las Vegas – ekstra lang fordi jeg var dårlig! Jeg har efter vi er kommet hjem, virkelig været ramt af jetlag og det har virkelig været en kamp for mig ikke at falde i søvn før til aften, jeg havde ikke sovet i over 35 timer – men de kloge hoveder siger man skal ind i den normale rytme hurtigst muligt! Jeg kæmper for det men er ikke ovre mit jetlag endnu!

USA3VegasJeg har haft en helt igennem fantastisk ferie, har oplevet en hel masse og genset en masse dejlige steder. Jeg elsker virkelig USA, elsker kulturen, menneskerne og at det er så billigt at shoppe. For ikke at snakke om maden, amerikansk mad er lige mig – hvem elsker ikke vafler og pandekager til morgenmad?
Jeg har købt virkelig meget, tøj, sko, make up og en taske, jeg glæder mig til at vise jer det hele og vise jer et par billeder fra min alt for dejlige ferie. Mest af alt glæder jeg mig bare til at blogge igen, for det har jeg virkelig savnet – Tina har heldigvis klaret det godt og været fuld af inspiration, mens jeg har været væk!

Mange af jer har måske fulgt lidt med i min tur på instagram @LiselotteA  og har allerede set lidt af hvad jeg har oplevet og købt.

Jeg håber i får en skøn dag, min bliver uden tvivl hård jeg hader mandage og især mandage efter en ferie!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Camilla

  Har selvfølgelig fulgt med på Instagram, og glæder mig til at se endnu flere USA billeder. Hold op, hvor jeg er misundelig!!
  Du må have en dejlig dag (:
  http://cammi.dk

  3. august 2015 at 10:31
  • Reply Liselotte

   Tak for det søde 🙂
   Dejlig dag til dig også <3

   4. august 2015 at 9:38
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Har fulgt med på instagram og været ret misundelig. Det ser jo bare så lækkert ud. Velkommen hjem smukke <3

  3. august 2015 at 12:24
  • Reply Liselotte

   Tak sødeste 🙂
   Det var SÅ lækkert!

   4. august 2015 at 9:37
 • Reply Ditte

  Velkommen hjem søde – hvor ser det ud til at havde en skøn tur 🙂 Glæder mig til at se flere billeder 🙂

  3. august 2015 at 14:34
  • Reply Liselotte

   Tak smukke 😀 <3
   Vi har haft en dejlig tur 🙂
   Skal nok smide en masse op.

   4. august 2015 at 9:37
 • Reply Camilla - Cfashion

  Velkommen hjem – jeg glæder mig så meget til at høre om jeres tur 🙂
  Jeg håber snart du er ovre dit jetlag.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  3. august 2015 at 15:45
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂
   Ja, håber jeg også er så smadret!

   4. august 2015 at 9:36
 • Reply Karina

  Velkommen hjem søde 😉
  Har jo fulgt med på Instagram men glæder mig til at se billeder af oplevelser og alle de ting du har købt i USA 😉 Er så misundelig!!

  3. august 2015 at 16:09
  • Reply Liselotte

   Tak søde 😀 <3
   Jeg skal nok vise det hele, har en del indlæg i tankerne, uden det hele self. skal omhandle USA .. hehe 😛 <3

   4. august 2015 at 9:36
 • Reply Martin

  Jeg er også lige startet på arbejde igen efter ferien, og jeg kunne vist også godt have brugt en uge eller 14 dage mere.

  3. august 2015 at 17:34
  • Reply Liselotte

   Puha, det kunne jeg virkelig også – sidder som en zombie!

   4. august 2015 at 9:35
 • Reply Ida

  Velkommen hjem 🙂
  Det har været så hyggeligt at følge med på jeres tur på instagram 🙂
  GLæder mig til at se meget mere 😀

  3. august 2015 at 18:03
  • Reply Liselotte

   Tak søde Ida 🙂 <3
   Dejligt du synes det, jeg har så meget at vise og fortælle

   / Liselotte

   4. august 2015 at 9:34
 • Reply Eline

  Årh, kan virkelig godt forstå dig! USA er også en af mine drømme destinationer! 🙂 Men dejligt at have dig tilbage på bloggen. Glæder mig sådan til at se, hvad der gemte sig af i de Calvin Klein poser 😉

  3. august 2015 at 20:03
  • Reply Liselotte

   Jeg elsker USA – og nu elsker min kæreste det heldigvis også, han var ellers ikke let at få overtalt til den tur 😀

   Uha, ja – noget af det var faktisk gaver til mor, svigermor og en veninde. Men også en del til mig selv :-* <3

   4. august 2015 at 9:35

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.