FASHION,  Outfit,  TRAVEL

OUTFIT NEW YORK SKYLINE

OUTFIT NEW YORK SKYLINE

4OUTFIT NEW YORK SKYLINEOUTFIT NEW YORK SKYLINEDet er ikke blevet til mange outfit billeder på min 3 ugers ferie, selvom jeg havde sat mig det i hovedet, med alle de smukke omgivelser USA byder på. Der var simplehen ikke tid, for mange mennesker eller for varmt (Her snakker jeg hedebølge) til at jeg kunne overksue at stille op til fotografering og så var det faktisk heller ikke det, som fyldte mest i mit hoved da jeg kom derover.
Det blev dog til dette outfit, jeg var hoppet i min yndlingskjole fra italienske Kontatto, som jeg købte på min ferie sidste år og self. Sneakers – oplagt når man er på storbys ferie, mine fødder er ikke skabt til at gå mange km. i små sandaler eller lækre stiletter. (Jeg beundre virkelig dem som kan!)

Dress: Kontatto similar here / Sunnies: Rayban Aviator / Bag: Gucci Soho Disco / Sneakers: Nike Roshe Run

Outfittet er fra en af de bedste dage, vi havde i New York – mine fødder var helt smadret så vi tog metroen til Brooklyn, købte de BEDSTE burger og cola hos Shake Shack (409 Fulton St. Brooklyn, NY) og satte os i den populære park med udsigt til Skyline af Manhatten. Helt fantastisk, der sad vi i solen, nød maden, nød hinanden og nød udsigten. Vi valgte at gå over Brooklyn Bridge til Manhatten, en alt for smuk tur med alt for mange turister.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.