Follow:
OUTFIT TRAVEL

OUTFIT NEW YORK SKYLINE

OUTFIT NEW YORK SKYLINE

4OUTFIT NEW YORK SKYLINEOUTFIT NEW YORK SKYLINEDet er ikke blevet til mange outfit billeder på min 3 ugers ferie, selvom jeg havde sat mig det i hovedet, med alle de smukke omgivelser USA byder på. Der var simplehen ikke tid, for mange mennesker eller for varmt (Her snakker jeg hedebølge) til at jeg kunne overksue at stille op til fotografering og så var det faktisk heller ikke det, som fyldte mest i mit hoved da jeg kom derover.
Det blev dog til dette outfit, jeg var hoppet i min yndlingskjole fra italienske Kontatto, som jeg købte på min ferie sidste år og self. Sneakers – oplagt når man er på storbys ferie, mine fødder er ikke skabt til at gå mange km. i små sandaler eller lækre stiletter. (Jeg beundre virkelig dem som kan!)

Dress: Kontatto similar here / Sunnies: Rayban Aviator / Bag: Gucci Soho Disco / Sneakers: Nike Roshe Run

Outfittet er fra en af de bedste dage, vi havde i New York – mine fødder var helt smadret så vi tog metroen til Brooklyn, købte de BEDSTE burger og cola hos Shake Shack (409 Fulton St. Brooklyn, NY) og satte os i den populære park med udsigt til Skyline af Manhatten. Helt fantastisk, der sad vi i solen, nød maden, nød hinanden og nød udsigten. Vi valgte at gå over Brooklyn Bridge til Manhatten, en alt for smuk tur med alt for mange turister.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Det er jo også vigtigst at nyde omgivelserne/turen imens man er der 🙂 Så kan outfitbilleder altid vente 😉 Men super fint look og sikke en baggrund! 🙂

  4. august 2015 at 11:38
  • Reply Liselotte

   Ja, helt sikkert søde 🙂
   Mange tak <3

   5. august 2015 at 8:57
 • Reply Eline /// My Kind of Fashion

  Det er også helt ok “bare” at nyde sin ferie uden at tænke på noget som helst 😀 Men du ser fantastisk ud søde <3

  4. august 2015 at 12:01
  • Reply Liselotte

   Tak søde:)
   Ja, det er nu dejligt at koble af engang i mellem..

   5. august 2015 at 8:56
 • Reply Benya Suwan

  Ih, hvor er billederne bare fine og du ser godt ud! 🙂

  http://benyasuwan.dk/

  4. august 2015 at 15:12
 • Reply Ida

  Ih hvor ser der bare skønt ud!! Gid det var mig, som havde været på så dejlig en ferie (vi ser lige bort fra hedebølgen 😉 ).
  Der er virkelig også hardcore personer, som kan gå kilometer i hæle! 🙂 – og så rocker sneakers også et hvert outfit 🙂

  4. august 2015 at 16:47
  • Reply Liselotte

   Hahah, ja ved ikke hvad der sker for dem – jeg kan knap nok have dem på i 30 min. 😛
   Men mange tak søde 🙂

   5. august 2015 at 8:55
 • Reply Emily

  Hvor er der altså bare virkelig smukt! Så fint outfit 🙂

  4. august 2015 at 18:34
  • Reply Liselotte

   Hvor er du sød, mange tak :-*

   5. august 2015 at 8:55
 • Reply Camilla

  Fantastiske billeder – sikke nogle omgivelser! 🙂

  4. august 2015 at 23:31
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor ser du bare godt ud! Elsker din kjole <3

  5. august 2015 at 15:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.