Follow:
FASHION TRAVEL

WHATS IN MY BAG

WHATS IN MY BAG

/Mango dress- here / Gucci sunglasses – here / Louis Vuitton bag – here / Bathingsuit – similar here / Superego sneakers – here / Janes Read self tan – here / Hat – unknown / 

Nu hvor der lige er nogle dage med dejligt/dejligere vejr her i skønne Danmark så vil jeg lige komme med lidt inspiration. Det hænger nok mest sammen med at jeg mentalt er gået på ferie nu og så småt er begyndt at pakke mine ting til det. Her får i lige nogle ting som klart skal med. Det eneste som jeg ikke ejer her er hatten men satser på at kunne finde en skøn en hos den dejligste lille hattebutik i Cannes som jeg besøger hvert år.
Ellers er det ret enkelt at pakke min taske i år. jeg har besluttet at jeg ikke vil slæbe en masse med som jeg plejer men istedet kun pakke to kjoler, et par shorts, to nederdele, tre toppe og to par sandaler. Bum for mig er det virkelig vildt, måske i piger kan nikke med på den.
Jeg skal selvfølgelig lige ha organiseret det hele men håber på at kunne minimere det hele for jeg ender alligevel altid ud med kun at bruge et stykke tøj næsten alle dagene. Plus det vigtigste er jo egentlig min badedragt og min bikini. Så må jeg klare mig med resten.
Jeg skal også have lidt kvali selvf tan med for lige at starte min hud op til solen, da den ikke har set skyggen af sol i år.
Håber i kan finde lidt inspiration til jeres kuffert eller bare sommerstil i de korte sommerdage her i dk.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Bliver da så dejligt med lidt ferie 🙂 Og lyder spændende med den sparsomme pakning, glæder mig til at høre hvordan det går 😉

  5. august 2015 at 17:28
 • Reply Eline /// My Kind of Fashion

  Uh, hvor er du modig! Men kender det virkelig godt 🙂 Når bikinien bruges det meste af dagen, får jeg alligevel ikke brugt meget mere end 3 eller 4 sæt tøj. Plus når man shopper vil jeg altid heller have det på end mit gamle hehe. Håber du får en fantastisk tur søde <3

  5. august 2015 at 19:10
 • Reply Cecilie Wiese Bang

  Ej hvor er den badedragt lækker :O Må klikkes hjem….

  http://www.energitanker.bloggerspoint.dk

  6. august 2015 at 8:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.