FASHION

GET THE LOOK – FALL 15

GET THE LOOK - FALL 15Camel Knith: H&M 129 kr. / Boots V-cut: Bianco 1199 kr. / Fedora hat: Sorothy Perkins 149 kr. / Shirt: Mango 299 kr. / “Leather” pants: Veromoda 299 kr. /  Nail Polish: Depend 25 kr. Ribon Ring: Hvisk 250 kr./ Triumph Ring: Hvisk 330 kr. / Bag: Proenxa Schouler 9700 kr.

Selvom vejret siger sommer udenfor lige nu, er jeg ved at kigge på lækre items, som jeg gerne vil tilføje til min efterårsgarderobe. Læder, strik, skønne støvler og smukke guldsmykker er blot nogle af de ting jeg sukker efter.

Jeg ville elske at hoppe i dette lækre outfit, som er helt perfekt til overgangen mellem sommer og efterår. Hvis det bliver for varmt er det let at smide strikken og stadig se chic ud med den lækre hvide skjorte over et par læderpants. Jeg vil style sættet med en masse guld ringe fra mit yndlings smykkemærke Hvisk, som laver lækre kvalitets smykker til fine priser. Flere af stylesene her over kan bl.a. findes hos Zalando, husk at anvende en Zalando rabatkode.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, min har stået på hygge med mine forældre, som jeg ikke har set i 1,5 måned, bryllup for min gymnasieveninde Tine og ellers bare en god omgang søndags afslapning i solen. I aften får jeg besøg af Tina, til en omgang tøsehygge 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk