Follow:
BEAUTY

MINERAL MAKEUP TUTORIAL

MINERAL MAKEUP TUTORIAL MINERAL MAKEUP TUTORIAL

Så blev det igen tid til en lille makeup tutorial. Denne gang står den på mineral makeup. Det er fra mærket YOUNGBLOOD og ønsker du et fejlfrit look med kun få lette trin, er Purely The Basics Kit det ultimative makeup-sæt for dig. Sættet giver dig alt, du har brug for til at skabe den perfekte makeup. Resultatet er en velplejet og sund glød, der holder hele dagen igennem.
Jeg har her gennemgået de lette steps som føre til en lækker let og naturlig makeup som holder.
Jeg har ikke selv prøvet mineral foundation før og var derfor spændt på hvordan det fungerede for mig. Man skal let drysse meget lidt i låget på den mineral pudder man nu bruger og derefter “køre” børsten rundt i låget til alt er på børsten. Dernæst slår du børsten på låget for at fjerne eventuelle klumper og så skal der ellers “buffes” rundt i hovedet. Det gøres så nemt som det lyder ved at du cirkulært køre børsten rundt og gerne lidt ekstra på dine lidt olierede steder.
Når du så har fulgt de ovenførste steps skulle du gerne ende ud med en dækkende og naturlig fin mineral finish.
Jeg var yderst positivt overrasket over dette mineral makeup kit som dog tager noget tid at påfører men i sidste ende er det værd. Du føler ikke du er dynget ind i makeup og det tilpasser sig din hudtone. Min er derfor også lys selvom det hedder Tan fordi jeg er så lys i huden. Men det er også rart den ikke gjorde mig helt orange eller lignende.
I kan finde mit kit lige HER og mange flere af deres lækre produkter HER.

/ Tina

Indlægget er lavet i samarbejde med Billigvoks.dk 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg elsker en let makeup, så selvfølgelig er jeg også vild med mineral makeup. Har dog aldrig prøvet Youngblood’s produkter, så måske jeg skulle få kigget lidt nærmere på dem (:
  http://cammi.dk

  11. august 2015 at 12:00
 • Reply Denise Fafara

  Det klæder dig virkelig godt, søde ❤

  11. august 2015 at 14:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.