FASHION,  Outfit,  TRAVEL

OUTFIT – RAINY NEW YORK

OUTFIT - RAINY NEW YORKimage3

OUTFIT - RAINY NEW YORKBag: Gucci Soho Disco / Skirt: Zara / T-shirt: Asos / Sneakers: Nike Roshe Run / Fedora Hat: H&M Similar here / Watch: Marc Jacobs / Nail polish: Depend “Sand” 

Endnu et outfit fra min sommerferie i USA, billederne er taget den den sidste dag i New York, på Times Square. Det regnede desværre lidt den dag, så mine planer om en dag i Central Park, med frokost og afslapning gik lidt i vasken.
I stedet hyggede vi med lidt shopping, kaffe på Starbucks, det koster det halve af hvad det koster herhjemme så der blev nydt en hel del Frappuchinos med Vanilla Bean, Chai Latte og ReFresha Lime på turen.

Jeg havde min skønne nederdel på fra Zara, tilsat en løs t-shirt fra Asos og self. mine sneakers, som jeg nærmest boede i, på hele ferien. Et skønt lækkert afslappende outfit, som også egnede sig til den lange flyvetur fra New York til San Francisco.

I aften skal jeg ud med min veninde Jannie, vi skal spise lækker mad, tøsehygge og snakke om alt og ingen ting. Det bliver dejligt at se hende igen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.