Follow:
BEAUTY

NEW SKINCARE RUTINE WITH KARMAMEJU

NEW SKINCARE RUTINE WITH KARMAMEJU kiku2 NEW SKINCARE RUTINE WITH KARMAMEJU

Først og fremmest så er dette ikke en sponsoreret på nogen måde. Jeg var blot nået til den konklusion at jeg ville prøve noget nyt til mit ansigt. Jeg har længe sværget til Ole Henriksen og gør det da også stadig. Men jeg satte mig til at lede og undersøge hvor jeg kunne finde noget som var naturligt for min hud og samtidig kunne hjælpe mig til måske at få en bedre hud. Min er meget sart og fregnet så har tit problemer med at finde cremer og lignende som ikke svier helt vildt.
Jeg endte med at vælge Karamameju og gik så amok i Salling. Jeg valgte at prøve deres 01 linje da den er anti age og til sart hud. Det er begge dele noget som betyder meget for mig. Der udover faldt jeg (og min grafiske sjæl) for den absolut skønne indpakning og udstråling af disse skønne produkter. Jeg er startet med en ansigtscreme og en face mist, plus en svamp som skulle være utrolig nænsom når huden renses. Salling havde også et lille ekstra tilbud hvor du kunne betale for to rejsestørrelses produkter og få et gratis med. Det kunne ikke passe bedre til min ferie så jeg valgte en body wash, håndcreme og salt body scrub også i 01 da det som nævnt før er til sart hud. Yay.
Jeg tager nu hele molevitten med på ferie og får på den måde testet det godt igennem i hele tre dejlige uger hvor min makeup vil være på et absolut minimum og jeg måske også vil få lidt sol i hovedet. Man kan da altid håbe hehe.
I kan læse meget mere om Karamameju’s skønne produkter HER.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Lyder også lækkert, kunne være jeg lige skulle tage et kig på det! 🙂

  13. august 2015 at 14:13
 • Reply Fanny

  Jeg har aldrig hørt om det mærke før. Er selv på udkig efter en ny hudpleje rutine, måske Karamameju skal have en chance 🙂

  13. august 2015 at 16:35
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.