Follow:
FASHION

NEW SANDALS

NEW SANDALSIlse4IlseIlse 2NEW SANDALS

 

Man kan altså godt shoppe i Danmark, selvom man befinder sig i det enorme shopping-mekka USA. Min veninde Maria var så sød at købe disse smukke Ilse Jacobsen sandaler til mig, da de kom på udsalg i Salling, mens jeg sad på den anden side af jorden og jeg elsker dem virkelig, de er så behagelige og bløde at have på og man svæver nærmest i dem. Jeg har en meget bred fod, men disse får min fod til at se smallere ud. Jeg er helt vild med de brede læder remme og det gigantiske spænde, som giver et råt men samtidig feminint look. Det er faktisk mit første køb fra Ilse Jacobsen nogensinde, jeg forbinder ofte mærket med et mor-mærke, men disse rammet altså et eller andet i mig.

Jeg vil også lige tippe jer om de her helt igennem fantastiske neglelakker fra Yves Rocher, som jeg har kastet min kærlighed over. De fåes i alle farver og er så lette at påføre med den brede pensel. De holder længe uden at flosse eller krakelere De koster kun 69 kr. pr. stk. , men er nu at finde på udsalg. Tippet er hermed jeres.

Håber i får en skøn weekend, jeg har en masse planer, i dag skal min kæreste og jeg ud og se på hus, det bliver spændende – vi glæder os til vi finder det helt rigtige og kan opsige vores nuværende lejlighed. I morgen skal jeg vi til fødselsdagsbrunch og til fødselsdag igen om aftenen. Så søndag, tror jeg bliver brugt på afslapning og film på sofaen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Dejligt med sådan et køb 🙂 Og kunne godt forestille mig, at de var lækre at have på!

  14. august 2015 at 9:25
  • Reply Liselotte

   Ja, det er skønt 🙂
   De er som en drøm … 😛

   14. august 2015 at 9:34
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er de flotte 🙂

  14. august 2015 at 9:29
  • Reply Liselotte

   Tak søde, ja det er så lækre :D<3

   14. august 2015 at 9:34
 • Reply Eline

  EJ hvor er de fine!! Og sikke nogle lækre farver på de lakker! 🙂

  14. august 2015 at 9:52
  • Reply Liselotte

   Tusind tak 🙂
   Ja, elsker bare rødlige-farver <3

   14. august 2015 at 10:29
 • Reply Frederikke S

  Sikke nogen flotte sandaler:)

  http://www.frederikkes.com

  14. august 2015 at 10:27
  • Reply Liselotte

   Tusind tak Frederikke 🙂 <3

   14. august 2015 at 10:29
 • Reply Emily

  De er godt nok flotte. Kan godt forstå du faldt for dem 🙂

  14. august 2015 at 14:06
  • Reply Liselotte

   Mange tak 🙂
   Ja, de er så fine

   14. august 2015 at 14:45
 • Reply Karina

  De ser jo virkelig lækre ud søde <3

  14. august 2015 at 16:37
 • Reply Ida

  De er fine og hvor er det sødt af din veninde at købe dem til dig 🙂
  Og hvor lyder det bare super spændende med hus kiggere – det må du lige fortælle mere om 😀

  14. august 2015 at 18:02
  • Reply Liselotte

   Ja, det var så dejligt 🙂
   Ja, håber snart vi finder det helt rigtige – Det er bare så svært især når vi ikke er helt enige om hvad der er vigtigt 😛

   14. august 2015 at 19:55
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Er kæmpe fan her 😉
  gud’ hvor er de lækre.

  15. august 2015 at 8:53
  • Reply Liselotte

   Tak søde 😀

   Ja, er de ikke? <3

   18. august 2015 at 14:42
 • Reply Katrine Guldbæk

  Skoene er virkelig også fede – dejligt, at du havde en sød veninde, der ville købe dem til dig 🙂

  15. august 2015 at 13:53
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂
   Ja, hun er så sød 😛

   18. august 2015 at 14:42
 • Reply Amalie Fernande

  Hvor ser de lækre ud! Og man kan da aldrig få for meget shopping, hverken i Danmark eller New York, heheh 😉

  http://www.amaliefernande.dk

  16. august 2015 at 12:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.