FASHION

NEW SANDALS

NEW SANDALSIlse4IlseIlse 2NEW SANDALS

 

Man kan altså godt shoppe i Danmark, selvom man befinder sig i det enorme shopping-mekka USA. Min veninde Maria var så sød at købe disse smukke Ilse Jacobsen sandaler til mig, da de kom på udsalg i Salling, mens jeg sad på den anden side af jorden og jeg elsker dem virkelig, de er så behagelige og bløde at have på og man svæver nærmest i dem. Jeg har en meget bred fod, men disse får min fod til at se smallere ud. Jeg er helt vild med de brede læder remme og det gigantiske spænde, som giver et råt men samtidig feminint look. Det er faktisk mit første køb fra Ilse Jacobsen nogensinde, jeg forbinder ofte mærket med et mor-mærke, men disse rammet altså et eller andet i mig.

Jeg vil også lige tippe jer om de her helt igennem fantastiske neglelakker fra Yves Rocher, som jeg har kastet min kærlighed over. De fåes i alle farver og er så lette at påføre med den brede pensel. De holder længe uden at flosse eller krakelere De koster kun 69 kr. pr. stk. , men er nu at finde på udsalg. Tippet er hermed jeres.

Håber i får en skøn weekend, jeg har en masse planer, i dag skal min kæreste og jeg ud og se på hus, det bliver spændende – vi glæder os til vi finder det helt rigtige og kan opsige vores nuværende lejlighed. I morgen skal jeg vi til fødselsdagsbrunch og til fødselsdag igen om aftenen. Så søndag, tror jeg bliver brugt på afslapning og film på sofaen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.