Follow:
INTERIOR

ELLOS BARBORD

ELLOS BARBORD bord2 ELLOS BAR BORD

Ellos rullebord HER

Jeg har endelig modtaget mit rullebord som jeg bestilte for et stykke tid siden på Ellos. Jeg har længe luret på det og så var jeg så heldig at overtale Kevin til at vi skulle have et bar bord til alle hans fine Whisky og Gin flasker. Der var dog en del ventetid på at få det leveret desværre. Men nu er det samlet og står så fint.
Jeg glæder mig til en dag at kunne placere den ved mit nye spisebord (som ikke er købt men står på ønskelisten) i mit kommende hus/lejlighed hvor det passer bedre ind end her. Jeg har heller ikke helt fundet ud af hvad der skal stå hvor og sådan men det ved i jo man skal flytte rundt på mindst 1000 gange før det bliver perfekt. Jeg ville også blot lige tippe om bordet og så skal i nok få det at se igen når det står helt knivskabt, på den rigtige plads.

Har i nogle interiørdrømme i går og pusler med? Håber i får jer en dejlig lørdag derude. Min står på hygge med Kevins familie og ellers bare afslapning.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Karina

  Hvor er det fint 😉

  15. august 2015 at 10:54
 • Reply Denise Fafara

  Det ser virkelig lækkert ud !

  15. august 2015 at 11:57
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er det bare vildt fint. Gad godt, at jeg havde plads til sådan en sag i lejligheden 🙂

  15. august 2015 at 13:35
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.