FASHION

GET INSPIRED BY IDA BENEDICTE ERIKSEN

 

GET INSPIRED BY IDA BENEDICTE ERIKSEN

Søde Ida Benedicte har sagt ja, til at fortælle lidt om sig selv og bloggen ByBenedicte.dkByBenedicte.dk  har en god blanding, af alt hvad vi elsker mode, outfitbilleder, gode køb skønhed, smykker og ikke mindst en masse personlighed. Ida tager smukke skarpe billeder og laver forholdsvis korte tekster. En blog lige i vores smag!

Vi har oven i købet været så heldige, at være sammen med Ida op til flere gange, både til events og privatarrangementer rundt omkring i Aalborg. Ida har en skøn personlighed og er altid smilende og snaksagelig.
3Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg er altid smilende, iført pænt tøj og meget snaksaglig. Jeg er meget omsorgsfuld og det er vigtigt for mig at mine medmennesker har det godt. Jeg dømmer om at starte min egen tøj butik og selv bestemme hvordan min hverdag skal se ud og hvor jeg kan udfolde mig kreativt på mange måder.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:

Jeg kan bedst lide mit hår, mine øjne og mine smilehuller. Jeg har altid synes at jeg har haft tyndt og kort hår, men inden for de seneste år er mit hår blevet tykt langt. Mine smilehuller har altid været mit ´kendetegn´, fordi jeg netop altid smiler og er glad.

3 ord der beskriver din stil:
Min stil er et mix af det feminine, maskuline og enkle. Jeg kan godt lide gode materialer og så er en fin halskæde eller ring altid at finde på mig.

Hvor shopper du helst?
Jeg shopper helst i h&m, på trendsales og mine smykker i Carré.

47Hvad er dit bedste køb?
Mit bedste køb er min Saint Laurent taske, som er lille, feminin og fin. Den kan rumme de ting som jeg har behov for. Og mine nye Balenciaga sandaler.

Hvad er dit drømme køb?
Mit drømme køb er helt sikkert en Chanel – og der går ikke alt for længe inden min drøm skal realiseres.

Har du en Guilty pleasure?
Jeg har et par stykker – mørk chokolade og Gossip girl er nok de værste.

Nævn en af de sjoveste/bedste oplevelser du har haft som blogger:
Den bedste oplevelse var en fashion show med Justian Kunz, han leverede det cooleste show.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø ? hvad ville du så vælge?
Min chihuahua Magnus, min kæreste Kasper og mit kamera.

Har du et styling tip du vil dele med os?
Opbyg en god basis garderobe og style den med en vild læbestift eller en smuk taske. Ha’ altid en høj hæl og en lipgloss i tasken.

6Hvad er dine yndlings skønhedsprodukter?
Andrea Rudolph Acai Facial Scrub og Cleansing milk. Kerastasé den orange serie og Maybelines Nude palette.

Hvad drømmer du om mht. din fremtid?
Jeg drømmer om at åbne en ny og spændende tøj butik i Nørregade i Aalborg. Jeg vil være min egen chef og kunne gøre alle de ting som jeg har lyst til. Men først håber jeg på et par år i den smukke hovedestad.

5Hjemmehygge eller aften i byen? (og hvorfor)
Helt sikkert en aften i byen og en god flaske vin – jeg sætter stor pris på at komme ud og hygge med mine nærmeste og besøge spændende restauranter eller vinbars.

Beskriv den perfekte søndag:
En perfekt søndag for mig er sammen med K, hvor vi enten køre ud i det blå og er spontane eller hygger under dynen med en god film.

Hvad er/var dine sommerferieplaner?
Vi har været en tur i Spanien og jeg har forelsket mig fuldstændig i landet, så mon ikke sommerferie destinationen næste år er besluttet.

Vil du dele dine yndling blogs (danske og internationale)
Emily Salomon og Marie Jedig – de er modsætninger, men jeg samler inspiration fra begge super-kvinder.

8

Vi siger tusind tak til søde Ida, for et inspirerende og lækkert interview. Husk i kan besøge hendes fine blog lige HER.
Det er så dejligt at i gider fortælle om jer selv her på bloggen, vi har endnu flere “Get inspired” indlæg klar til jer endnu længe.  Husk i kan læse alle de andre Interviews med spændende, smukke og inspirerende unge kvinder lige HER

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk