Follow:
FASHION

WHATS IN MY MAKEUP BAG

WHATS IN MY MAKEUP BAG makeupbag2 makeupbag3

Her får i lige et kig ind i min makeup pung og et lille tøsetip til hvad jeg synes man altid skal have med sig i tasken når det er muligt. Som pige kan man nemt have alt for mange ting i sin taske, eller jeg har hvertfald nogle gange svært ved at begrænse mig hehe.
Et godt trick kan være at sige hvad VED jeg at jeg kommer til at mangle i løbet af dagen. For mig er det helt klart en mascara og øjencreme, da jeg har meget følsomme øjne som løber meget i vand og bliver tørre. Jeg kan derfor godt lide at duppe en lille smule øjencreme under øjnene for at se lidt friskere ud, denne fra Rudolph er super lækker og let. Min absolut favorit mascara når det kommer til bambi øjne og samtidig ser naturligt ud er denne Babydoll fra YSL. Den svigter mig aldrig og jeg skal altid have en når den er på tilbud i Salling, hvilket den heldigvis er ofte. En god concealer er også et must for mig og denne lette og cremede favorit af mine er fra Shiseido. Jeg bruger farven 11 light da jeg helst vil have den så lys som muligt for at skabe et naturligt look og jeg har derfor også altid en pensel med til at blende den naturligt ud på huden.
Noget til læberne er også altid godt at medbringe. Hvad enten det er en læbepomade eller læbestift giver det dig nemt et lille “up” og kan også hjælpe dig nemt fra dag til aften look.
Endnu en god ting at medbringe er som altid smykker så du nemt kan pynte dig lidt. – og i både Liselotte og mit eget tilfælde elsker vi en god omgang bling. Her bærer jeg min nye skønne rosaguld ring fra By Kranzmed 2 rækker af smukke skinnende zirkonia-sten. Jeg har ikke før ejet en ring i rosa guld men hold op hvor er jeg fan, især fordi jeg synes det ser smukt ud at blande det med sølv som jeg går meget med for tiden. Men det virker også super med guld -win win. Selve kollektionen hedder Ice Diamonds rings og de findes i både guld, sølv, oxideret og roseguld med alt fra 1 til 3 rækker af de smukke sten som går hele vejen rundt om ringer, hvilket også er en lækker detalje. Endnu en lækker detalje er prisen, som starter fra 295,- hvilket også gør at alle kan være med. Jeg kunne bestemt godt ønske mig flere og fylde hele hånden op. Synes de er så skønne og ser meget ekslusive ud. Ringene forhandles hos Karat24.dk. Der er noget til en hver piges drøm i denne serie.

/ Tina

Indlægget er lavet i samarbejde med Karat24.dk

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline

    Virkelig et fedt indlæg søde! Billederne er virkelig smukke <3 Så inspirerende – får helt lyst til at rydde op i min makeuppung haha

    17. august 2015 at 19:41
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.