FASHION,  Outfit

WEDDING OUTFIT – PINK LEOPARD

WEDDING OUTFIT - PINK LEOPARDAldo_tie_upDetaljer_leopardHair

Make_up

Leopard Chanel taske

 

Dress: Bar III / Shoes: Aldo “Tie up” / Earrings: Hvisk “Moon Light” / Bag: Vintage Chanel / Ring: Hvisk “Triumph” Bracelet: Michael Kors

Jeg har simpelthen haft så travlt, lige siden jeg kom hjem fra USA – jeg har så mange ting jeg vil vise og fortælle jer. Men mangler bare tiden. Jeg har travlt på arbejdet, min kalender er booket op og i weekenden skal jeg til England. Puhaa.

Outfittet her er fra d. 8. August, hvor jeg var til min venindes bryllup. Brylluppet blev holdt i en have, derfor var jeg hoppet i mine nye skønne Aldo flats, som jeg købte i San Diego, de er så behagelige og ikke mindst feminine. Kjolen er også ny og er faktisk også købt i San Diego i fantastiske Macy’s.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

24 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.