Follow:
BEAUTY

THE TAN MAN

THE TAN MAN james2

Som i før har set på bloggen og sikkert også på andre blogs er James Read en favorit hos mange når det kommer til spray tan. Jeg er kæmpe fan af spray tan og elsker at blive lidt brunere da jeg ikke rigtig kan blive det naturligt desværre. Men man må jo også gerne snyde lidt ikke.
Jeg skal altid have en go selvbruner med i tasken når jeg skal på ferie og i år blev det James Read mouse da tan mouse er min klare favorit, så jeg glæder mig til at prøve den. Jeg besluttede også at prøve en af hans ansigts tans for er udgå brug af makeup mest muligt på min ferie, da det næsten er en ferie i sig selv hehe.
Jeg glæder mig allerede super meget til at komme syd på til Frankrig og bruge en masse tid i solen og poolen.

I kan finde disse produkter HER og HER plus en masse af hans andre skønne produkter HER.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.